Koji sistem svežine želite?  

Sveža hrana je osnova za uravnotežen i zdrav život. Voće i povrće treba da se konzumira u stanju koje je podjednako sveže kao kada se kupi na lokalnoj pijaci. Ali ko ima vremena da kupuje sveže sastojke svakog dana?Pored kvaliteta hrane u trenutku kupovine, odgovarajući uslovi skladištenja su takođe važni. Oni određuju koliko će namirnice biti sveže, ukusne i zdrave kada se pripremaju za ishranu. Rešenje: Miele sistemi svežine koji se sastoje od PerfectFresh Pro, PerfectFresh i DailyFresh.
PerfectFresh Pro
Hrana ostaje sveža do pet puta duže. U automatski kontrolisanom temperaturnom opsegu između 0°C i +3°C, meso, riba i mnogi mlečni proizvodi ostaju sveži do tri puta duže. Voće i povrće zadržavaju svoju svežinu do pet puta duže zahvaljujući optimizovanim komandama za vlažnost na fioci. Osim toga, jarko LED osvetljenje je integrisano i omogućava savršeno osvetljavanje čuvane hrane.  
PerfectFresh
Pomoću funkcije PerfectFresh vaša hrana ostaje sveža do tri puta duže. Temperaturni opseg između 0°C i +3°C nudi idealne uslove za znatno duži period čuvanja mesa, ribe i brojnih mlečnih proizvoda. U odeljku sa regulacijom vlažnosti voće i povrće se čuvaju u idealnim uslovima. Najbitniji hranjljivi sastojci, ukus i tekstura zadržavaju se duži vremenski period za primetno veću svežinu hrane. 
DailyFresh
Prostrane fioke u frižideru obezbeđuju prostor za veliku količinu sveže hrane. Podesiv otvor na fioci omogućava da se vlažnost efikasno zadrži. Tako voće i povrće ostaju sveži i jedri značajno duže. 
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda