Postoji mnogo dobrih razloga za Miele izbor.

Ovde imamo samo šest. Od kad je kompanija osnovana 1899. godine Miele je ostao veran svom obećanju brenda “Immer Besser”. To znači da ćemo učiniti sve što možemo da zauvek budemo bolji od naših konkurenata i truditi se da budemo i bolji nego što jesmo. Za naše klijente to znači bezbrižnost da je Miele dobra odluka - i verovatno odluka života.

Miele Qualität

MIELE KVALITET

Više od 100 godina savršeni rezultati su imperativ za nas: Možete se osloniti ma Miele. Jedino smo proizvođač u našoj grani industrije koji testira proizvode kao što su veš mašine, mašine za sušenje veša, mašine za pranje sudova i rerne na na ekvivalentnoj upotrebi od 20 godina.
Zbog toga Vam možemo ponuditi jedinstvenu pouzdanost i bezbrižnost. Ovo objašnjava zašto Miele kupci širom sveta ostaju verni Miele brendu i preporučuju Miele drugima. Gledajući u budućnost, nećemo praviti nikakve kompromise kada je u pitanju pouzdanost i trajnost naših uređaja.

MIELE TEHNOLOGIJA

Miele se zalaže za fascinantnu tehnologiju i odlične rezultate u kombinaciji sa minimalnom potrošnjom energije. To se odnosi na higijensku i nežnu negu vešša, poda i vašeg posuđa, kao i kada dočarate vrhunske kulinarske dobrote. Ključ je bogatsktvo inovativnih funkcija koje su dostupne samo kod kompanije Miele. O tome svedoče brojna prva mesta u vodećim testovima proizvoda koja se sprovode širom sveta.

Handwerkskunst

MIELE IZRADA

Miele se zalaže za istinsku izradu, kombinujući viziju, preciznost i veliku pažnju detaljima. Svaki od naših proizvoda proizveden je po najvišem standardu i podrvrgnut je strogim kontrolama kvaliteta uključujući pojedinačne površinske testove sa rukavicama. Od ručki brušenih iz jednog komada metala do usklađivanja dimenzija razmaka u svim grupama proizvoda, svaki element je deo našeg putovanja do apsolutnog savršenstva. Ništa nam nije važnije od toga što dugo uživate u Miele-u.

Miele Design

MIELE DIZAJN

Miele veruje u čiste linije, bezvremensku eleganciju. Bilo da se radi o uobičajenom rotacionom prekidaču, diskretnim senzor kontrolama ili ekranu osetljivom na dodir u visokoj rezoluciji: rukovanje Miele uređajem je jednostavno i zabavno. Ngde drugde nećete naći takav uporedivi niz pažljivo koordiniranih linija dizajna i opcija boja, koji bi odgovarali najrazličitijim dizajnom kuhinjskog nameštaja. Bez obzira na stil Vaše kuhinje, Miele je savršen spoj.

Miele Service

MIELE SERVIS

Miele kupci uživaju u povlašćenom tretmanu: zahvaljujući našoj brzoj i efikasnoj usluzi postprodajne usluge koja je više puta proglašena najboljoj grani industrije. Ako su Vam potrebna personalizovana uputstva za upotrebu uređaja ili profesionalno čišćenje uređaja, Miele će Vas rado posetiti kod kuće. Uvek ćemo biti tu za Vas. To je obećanje!

Die Marke Miele

MIELE BREND

U mnogim zemljama Miele je najomiljeniji brend u svojoj grani industrije. Na svom nemačkom domaćem tržištu, Miele je proglašen za "Best Brend Ever" "Najbolju marku ikada" u svim granama proizvoda. I vlasnoštvo nad proizvodima takvog brenda mnogo otrkiva o njegovim korisnicima: Miele kupci imaju velika očekivanja u pogledu performansi i ekološke čistoće svojih uređaja. Ljudi koji kupuju Miele su svesni kvaliteta i imaju stila!