Koji sistem zamrzavnja želite?

Zamrzavanje je najbolje rešenje za dugoročno čuvanje hrane. Ovaj metod pomaže da se zadrže vitamini i ukusi duže vremena, a hrana je dostupna kada vam je potrebna. Uz modernu tehnologiju zamrzavanja, Miele rashladni uređaji hladnu temperaturu drže pouzdano i lako pod kontrolom - za savršene rezultate i odlično uživanje u hrani.
NoFrost
Zahvaljujući sistemu NoFrost, više nikad nećete morati da odmrzavate frižider. Sistem NoFrost ravnomerno raspoređuje hladan, suv vazduh tako da led ne može da se stvoriti u unutrašnjosti frižidera. Sem toga, led se ne stvara ni na smrznutoj hrani, a fioke uvek mogu lako da se otvore i zatvore jer nema neugodnog sloja leda. Sistem NoFrost pruža izvanrednu pogodnost zamrzavanja i uklanja potrebu da ikad više odmrzavate uređaj.
DuplexCool
Frižider i zamrzivač imaju zasebna kola za hlađenje koja omogućavaju optimalnu temperaturu i u jednom i u drugom odeljku. Pored toga, nema razmene vazduha između ove dve oblasti. Ovo sprečava sušenje namirnica u frižideru i širenje mirisa od ribe, luka ili sira, na primer, mirisi se ne prenose na namirnice u odeljku zamrzivača.
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda