Koji sistem svežine želite?

Sveža hrana je osnov za ispunjen i zdrav život. Voće i povrće treba konzumirati jedre i sveže kao kada ste ih kupili. Ali ko ima vremena da kupuje sveže namirnice svaki dan? Osim kvaliteta namirnica na samom mestu kupovine, važni su i pravilni uslovi čuvanja. Oni određuju koliko će namirnice biti sveže, ukusne i zdrave kada se pripremaju za ishranu. Rešenje: PerfectFresh Pro, PerfectFresh, MasterFresh i DailyFresh.
PerfectFresh Pro
Hrana ostaje sveža do pet puta duže. U automatski kontrolisanom temperaturnom opsegu između 0 °C i +3 °C, meso, riba i mnogi mlečni proizvodi ostaju sveži do tri puta duže. Voće i povrće zadržavaju svoju svežinu do pet puta duže zahvaljujući optimizovanim komandama za vlažnost na fiokama. Osim toga, svetlo LED osvetljenje je integrisano i omogućava savršeno osvetljavanje čuvane hrane. To čini PerfectFresh Pro najboljim rešenjem za sveže skladištenje od kompanije Miele.
Pomoću funkcije PerfectFresh vaša hrana ostaje sveža do tri puta duže. Temperaturni opseg između 0 °C i +3 °C nudi idealne uslove za znatno duži period čuvanja mesa, ribe i brojnih mlečnih proizvoda. U odeljku sa regulacijom vlažnosti
Prostrana fioka u odeljku frižidera pravi prostor za brojne namirnice. Podesiv otvor na fioci omogućava da se vlažnost efikasno zadrži. Tako voće i povrće ostaju sveži i jedri primetno duže.
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda