Koji sistem svežine želite? 

Sveža hrana je osnova za uravnotežen i zdrav život. Voće i povrće treba da se konzumira u stanju koje je podjednako sveže kao kada se kupi na lokalnoj pijaci. Ali ko ima vremena da kupuje sveže sastojke svakog dana?Pored kvaliteta hrane u trenutku kupovine, odgovarajući uslovi skladištenja su takođe važni. Oni određuju koliko će namirnice biti sveže, ukusne i zdrave kada se pripremaju za ishranu. Rešenje: Miele sistemi svežine koji se sastoje od PerfectFresh Active, PerfectFresh Pro i DailyFresh. 
PerfectFresh Active
Više svežine nije moguće: aktivno i vidljivo vlaženje u fioci obezbeđuje ovlaživač vazduha, čime se sprečava izdvajanje vlage iz hrane. Čak i kada je fioka samo delimično napunjena, voće i povrće se optimalno čuva. Osim aktivne funkcije ovlaživanja, ovaj sistem svežine nudi i automatski kontrolisanu temperaturnu zonu od 0 do +3°C. To obezbeđuje da meso, riba i mnoge vrste mlečnih proizvoda ostanu sveži do tri puta duže ili do pet puta duže kada je u pitanju voće i povrće.brKombinacija funkcije i estetike – originalna i momentalna atrakcija! 
PerfectFresh Pro
Hrana ostaje sveža do pet puta duže. U automatski kontrolisanom temperaturnom opsegu od 0 do +3°C, meso, riba i mnogi mlečni proizvodi ostaju sveži do tri puta duže. Voće i povrće zadržavaju svoju svežinu do pet puta duže zahvaljujući posebnom podešavanju nivoa vlažnosti na fioci.  
DailyFresh
Prostrane fioke u frižideru obezbeđuju prostor za veliku količinu sveže hrane. U fioci se održava dobar nivo vlage. To znači da voće i povrđe ostaju sveži dvostruko duže.Odabrani modeli imaju ExtraCool fioku u kojoj je temperatura niža od ostatka frižidera, što je čini idealnim mestom za čuvanje mesa, ribe i mlečnih proizvoda.
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda