Miele kontrole olakšavaju kuvanje

EasyControl Plus
Intuitivan izbor bilo koje zone zagrevanja pomoću centralno smeštenih komandi +/-. Posebno pogodno: jednostavno korišćenje zona zagrevanja i tajmera. 
DirectSelection Plus
To vam omogućava da nivoe snage i vremena birate brzo i intuitivno. Svaka pojedina zona zagrevanja ima svoj pozadinski osvetljen numerički displej. Numerički displej se ne vidi kada je isključen – minimalistički, elegantan izgled.
Intuitivan rad
Ništa ne sme da stoji na putu savršenom kuvanju. Zato su Miele ploče za kuvanje intuitivne za korišćenje i pružaju brojne inovativne karakteristike. Komande obuhvataju displej osetljiv na dodir, funkcije DirectSelection Plus, DirectSelection i EasyControl Plus i obrtne komande koje olakšavaju kuvanje. 
DirectSelection
Sve zone zagrevanja se kontrolišu putem centralne numeričke tastature. Nivoi snage i vremena mogu da se biraju direktno, brzo i intuitivno. Posebno pogodno: tajmer se izuzetno lako podešava. 
Obrtne komande
Možete brzo i intuitivno birati postavke snage pomoću obrtnih komandi. Postoje zasebne komande za svaku zonu zagrevanja koje se vrlo lako koriste. 
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda