Precizno kuvanje

Postavka I
Ovaj nivo je pogodan za svako jelo koje se prži na niskim temperaturama, kao što su pržena jaja, kajgana, slanina, pileći file, njoke, povrće, pate i većina smrznutih jela.
Postavka II
Ova srednja temperatura se koristi za pečenje i prženje hrane, kao što su kozice, odresci, eskalope, vekne od mesa i isečeno meso. Takođe je pogodno za blago prženje semenki i pripremu palačinki od krompira, tortilje i karamele.
Postavka III
Najviša postavka je savršena za brzo kuvanje i wok kuvanje i za dinstanje mesa za paprikaš ili velike količine mesa. Takođe je dobra za palačinke.
Postavka krčkanja
Mnoga jela nisu potpuna dok im se ne doda sos – na primer ragu ili bolonjeze. Pomoću postavke krčkanja, ploča za kuvanje savršeno reguliše temperaturu. To sprečava bućkanje, a sosevi se uvek savršeno kuvaju.
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda