Neobični načini kuvanja

Roštilj
Meso, riba i povrće su naročito ukusni kada se spremaju na roštilju. Dve odvojene zone sa nezavisnim komandama omogućavaju roštiljanje i održavanje toplote hrane istovremeno. Garantovano pogodno za svačiji ukus: ako koristite roštilj zajedno sa vodom, vaša hrana će biti još sočnija. Upotreba lave daće hrani autentičnu aromu roštilja na otvorenom.
TepanYaki
Hrana se priprema direktno na vreloj površini od inoksa. Miele TepanYaki ima dva grejna elementa koji mogu da se koriste zasebno: različita jela mogu da se pripremaju ili održavaju toplim korišćenjem različitih temperatura.
Friteza
Ako volite hrskave i ukusne specijalitete, tada je friteza prava stvar za vas. Indikator dostignute temperature pokazuje kada je dostignuta željena temperatura ulja radi bezbedne pripreme i optimalnih rezultata kuvanja. Time se sprečava taloženje akrilamida. Fritezu možete koristiti i za drugo, a ne samo za ulje. Uz pomoć umetka za testenine možete brzo i lako pripremati omiljene testenine.
Vaga
Ova vaga se savršeno uklapa u ostatak palete CombiSet. Robusno crno sigurnosno staklo može da se koristi i kao dodatna površina. Vaga ima displej velikog kontrasta i praktičnu funkciju računanja dare.
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda