Prženje nikada nije bilo tako lako

Savršeni rezultati
Optimalna temperatura se dostiže brzo nakon odabira jedne od tri postavke i potvrđuje se zvučnim signalnom. Kada se jednom postavi, temperatura ostaje ista tokom čitavog procesa kuvanja. Nema potrebe za menjanjem nivoa jačine.
Izuzetno višestran
TempControl se može koristiti sa svim posudama koje su pogodne za indukciju. Nema potrebe za kupovinom posuđa. Ako je potrebno, okrugla TempControl zona zagrevanja se takođe može koristiti za tradicionalno.
Lak za upotrebu
Možete odabrati između tri postavke s različitim opsezima temperature. Ovo omogućava da sve vrste hrane budu savršeno pripremljene. Mnoga jela zahtevaju sos za preliv, kao što su bolonjeze ili ragu, na primer. Funkcija TempControl umanjuje temperaturu na osnovu odabrane postavke krčkanja. Bućkanje sosova je stvar prošlosti.
Visok nivo pouzdanosti
Funkcija TempControl pouzdano sprečava pregrevanje ulja ili maslaca u tiganju. Ovim se s jedne strane pruža bezbednost, a s druge se održava optimalna temperatura kuvanja – nema više zagorele hrane.
Grejanje hrane Plus
Miele indukcione ploče opremljene su automatskom funkcijom održavanja toplote koja čuva hrana na savršenoj temperaturi za posluživanje. Modeli sa funkcijom TempControl omogućavaju fino zagrevanje hladne hrane, kao što su kuvana jela, bez zagorevanja na dnu šerpe.
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda