Minimalizam u najboljem izdanju

Najinovativnija tehnologija u ekskluzivnom, svevremenom dizajnu - to je uvek bio cilj kompanije Miele pri razvijanju proizvoda. Zajedno sa PureLine, Miele ArtLine serija dizajna je poslednja generacija ugradnih uređaja koja precizno sledi ovaj vodeći princip. Puristička elegancija frontova potpuno bez ručki je premisa visoke klase u unutrašnjoj arhitekturi. Otkrijte prvi dizajn kuhinje potpuno bez ručki. Uređaji bez ručki dostupni su u grafitno sivoj, opsidijan crnoj i blistavo beloj. To je Miele. To je „immer besser”. 
Miele ArtLine - koncept boja koje su u trendu
Pratite najnovije trendove po pitanju boja za kuhinje sa grafitno sivom. Ovaj taman i hladan ton odražava čistu eleganciju i naglašava sveden dizajn. Smekšava čiste linije i pruža vašoj kuhinji nedostižnu privlačnost. Miele ArtLine uređaji su takođe dostupni u opsidijan crnoj i blistavo beloj. 
Miele ArtLine - Totalna kuhinja
Brojni Miele uređaji sa novim dizajnom, napravljeni prema vašim potrebama: Miele rerne - dodatna vlaga za optimalne rezultate prilikom pečenja uz funkciju Moisture Plus (takođe dostupna kao kompaktan visoki uređaj od 45 cm). Miele mikrotalasne kombinovane rerne štede do 30% vremena za pripremu kombinovanjem konvencionalnih režima rada sa snagom mikrotalasa. Miele parne kombinovane rerne pružaju više ukusa i više osnovnih hranjivih materija blagim kuvanjem na pari. Miele gourmet grejač hrane je mnogo više od fioke za grejanje kada se koristi za kuvanje na niskoj temperaturi. Miele asortiman fioka sa vakumiranjem omogućava pripremu za sous-vide kuvanje kod tri modela.
Miele ArtLine - Savršenstvo bez ručki
Miele kuhinjski uređaji za savršenu kuhinju najvišeg kvaliteta. Sve od istog proizvođača: uz Miele ArtLine ugradne kuhinjske uređaje dostupan je i širok spektar ostalih vrhunskih uređaja za opremanje vaše kuhinje. Za savršenstvo do najsitnijeg detalja – od aparata za kafu do ploča za kuvanje. Aparati za kafu: naši potpuno automatski aparati za kafu „od zrna do šoljice“ su eksperti kada je u pitanju savršena kafa i neprimetno se uklapaju u niz ArtLine ugradnih uređaja. Frižideri i zamrzivači: integrisani uređaji za hlađenje i zamrzavanje su konstruisani tako da održavaju vaše namirnice svežim na efikasan i dobro organizovan način. Impresivan izbor uređaja čeka na vas. Mašina za pranje sudove: jednostavno kucanje na vrata je sve što je potrebno da se otvore naše potpuno integrisane Knock2Open mašine za pranje sudova. Aspiratori: čak i naši aspiratori dolaze u širokom spektru konstrukcija kako bi se napravio potpuno harmoničan i savršeno integrisan dizajn kuhinje. Ploče za kuvanje: naše električne ploče za kuvanje sa ili bez indukcije dostupne su za ugradnju u ravni sa površinom i njima se upravlja pomoću senzorskih kontrola.
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda