Jednostavno magično 

Da li možete da skuvate zamrznutu ribu? Ovo je primer jednog od pitanja koja nas preokupiraju svakoga dana. Zbog toga što postavljamo takva pitanja, u stanju smo da stvorimo 1000 novih mogućnosti za svoje kupce. Od mašine za pranje sudova na električno upravljanje do Gourmet fioka za zagrevanje, Miele uređaji već decenijama postavljaju standarde. GENERACIJA 7000 , koja treba da bude predstavljena 2019. godine, neće biti ništa drugačija. Ova serija poseduje brojne inovacije bez kojih ne može da se zamislim moderna kuhinja. 
Zamrznuta riba 
Uz Dialog rerne izmislili smo potpuno novi način kuvanja. M Chef tehnologija kuva celu količinu hrane od iznutra ka spolja u odnosu na tradicionalno kuvanje- od spolja ka unutra. To znači da se može skuvati riba u ledu a da se led ne otopi. Ova jedinstvena tehnologija će inspirisati sve, od amatera do profesionalnih kuvara, za stvaranje novih magičnih jela. 
TasteControl 
Konvencionalne rerne iz GENERACIJE 7000 dolaze sa brojnim novim funkcijama koje će vam dati više slobode tokom kuvanja. TasteControl funkcija, na primer, otvara vrata rerne automatski kako bi se nastavak kuvanja sprečio po završetku programa, te se možete opustiti i posvetiti gostima. 
FoodView 
I zahvaljujući FoodView funkciji možete da posmatrate hranu kada niste kod kuće putem kamere u rerni. Temperatura i vreme mogu da se postavljaju putem aplikacije. 
Ove i mnoge druge inovacije – od kojih su sve razvijene u okviru kompanije Miele i poseduju žig „Ekskluzivno Miele“ – biće predstvaljene u sledećim odeljcima. 
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda