Jednostavan dodir 

Sada možete uživati u intuitivnom iskustvu upravljanja dodirom: M Touch i M Touch S uređaji poseduju displeje osetljive na dodir. DirectSensor i DirectSensor S uređajima se upravlja putem senzorskih kontrola i displejom čistog teksta. Jezik koji se prikazuje na displeju može da se promeni u skladu sa željama korisnika. EasyControl verzija koristi klasične kontrole. Različiti načini upravljanja imaju iza sebe isti koncept koji je prožet jednostavnošću, dugotrajnim radom i detaljima izvanrednog kvaliteta. GENIJALNO UPRAVLJANJE.
M Touch
Maksimalna elegancija uz maksimalnu udobnost. Inovativni displej osetljiv na dodir pruža nenadmašan osećaj estetske prefinjenosti i jednostavnog upravljanja: upravljanje uređajima jednostavnim dodirivanjem ili prevlačenjem je brzo i intuitivno. Može se izabrati veliki broj funkcija jednim dodirom prsta. Tekstualni sadržaj i simboli su uvek jasno vidljivi. Novo: boje mogu da se zamene svetlom verzijom – idealno ako koristite beli uređaj.
M Touch S displej
 Sofisticirani izgled i funkcionalnost. Naša oprobana M Touch tehnologija je takođe dostupna sa užim displejom koji sadrži iste funkcionalnosti.
DirectSensor
Direktan izbor i ekran sa jasnim tekstualnim sadržajem u četiri reda. Senzorske kontrole omogućavaju direktan izbor opcija kao što je radni režim. Dodatne funkcije i podešavanja prikazani su na ekranu sa jasnim tekstualnim sadržajem u četiri reda
DirectSensor S
Direktan izbor i ekran sa jasnim tekstualnim sadržajem u jednom redu. Senzorske kontrole omogućavaju direktan izbor opcija kao što je radni režim. Dodatne funkcije i podešavanja prikazani su na ekranu sa jasnim tekstualnim sadržajem u jednom redu
EasyControl
Brzo i udobno. U ovom slučaju uređajem se upravlja putem dva okretna regulatora koji se uvlače a informacije o statusu kao što su temperatura i vremenske postavke se prikazuju na velikom 7-segmentnom LC displeju.
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda