Za svačiji ukus 

Na koji god način da postavite svoje uređaje, ostvarićete savršenu skladnost. Idealno osmišljeni dizajn stvara ujednačen izgled bez obzira na to gde ste postavili pojedinačni uređaj. Na taj način imate više fleksibilnosti kada je u pitanju skladan izgled kuhinje. Možete kombinovati uređaje horizontalno u vidu panorame , vertikalno u vidu stuba, centralno u vidu kvadratnog dizajna ili u obliku slova „T“. Uvek ćete imati opcije na raspolaganju bez obzira na veličinu i tip vašeg prostora ili zahteva. 
Panoramski dizajn
Sve u istoj ravni. Horizontalno postavljanje u visini očiju pruža vam preglednost i lak pristup uređajima. Izuzetan izgled: elegantne linije u vašoj kuhinji.
Dizajn u obliku slova „T“
Sve mogućnosti. Više prostora? Pet uređaja može da se postavi simetrično u rasporedu oblika slova „T“. Na ovaj način ostaje vam pregršt prostora za kuhinjske elemente.
Dizajn u obliku stuba
Savršeni vertikalni raspored. Konvencionalna rerna, parna rerna ili kombinovani uređaj: dizajn u obliku stuba pruža sjajnu osnovu za odličan raspored uređaja i udobnost pri njihovom korišćenju.
CubiQ dizajn
Centralizovani raspored. Najbolji pregled: raspored u obliku kvadrata spaja sve vaše uređaje u jednu celinu tako da se svi oni nalaze na optimalnoj radnoj visini.
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda