Idealan opseg primena

Miele ugradni uređaji dostupni su kao samostalni i kao kombinovani uređaji. Samostalni uređaji imaju samo jednu namenu. To znači da rerne, parne rerne, mikrotalasne rerne i grejači posuđa imaju svoje uobičajene funkcije. Kombinovani Miele uređaji su idealna dopuna klasičnoj rerni. Kombinovanjem uređaja visine 45 cm sa grejačem posuđa Miele Gourmet visine 14 cm savršeno se ispunjava ugradni prostor veličine 60 x 60 cm. To otvara neslućene mogućnosti kuvanja. Kombinovana parna rerna takođe je dostupna za ugradni prostor veličine 60 x 60 cm. Korišćenje kombinovanih uređaja ima svoje prednosti čak i u malim kuhinjama. Tako npr. rerna, mikrotalasna rerna, parna rerna i fioka staju u visok ugradni element visine 120 cm.
Talentovani svestrani uređaj
Današnje rerne mogu da postignu mnogo više od samog stvaranja toplote. Pošto različite vrste hrane imaju različite karakteristike, Miele rerne su projektovane tako da pruže najbolje načine njihovog pripremanja. Svaka namirnica ima svoje sopstvene karakteristike. Njihovo poznavanje i korišćenje njihovog ukusa je ono što čini pravu umetnost kuvanja. Zato idealna rerna obavlja sve: pečenje, prženje, kuvanje, roštiljanje. Da li biste želeli da saznate više? Detaljne informacije o ovom uređaju mogu se naći u odeljku „Ugradni šporeti i rerne”.
Recept za zdravo kuvanje
Nije čudno što kuvanje na pari postaje sve popularnije. Pogodnosti su očite: hrana se na pari kuva posebno pažljivo. Vruća para prelazi direktno preko hrane koja se kuva i okružuje je sa svih strana. Pošto hrana koja se kuva ne leži u vodi, hranljive materije se ne razređuju i ne ispiraju. Prirodna aroma hrane se čak pojača. Boja i važni vitamini ostaju nedirnuti. Da li biste želeli da saznate više? Za više informacija o ovom uređaju pogledajte odeljak „Kombinovana parna rerna”.
Uvek spreman za upotrebu
Ako mislite da mikrotalasne rerne služe samo za odmrzavanje i podgrevanje hrane, bićete zadivljeni onim što Miele uređaji mogu da urade. Zagrevanje čaše mleka, pravljenje džema, topljenje čokolade – Miele mikrotalasna rerna može da obavi sve to i mnogo više već i u samostalnom režimu rada. Ugrađen kvarcni roštilj može brzo da zapeče hranu nakon kuvanja. Uz to možete u svako doba peći i pržiti u mikrotalasnoj rerni. Da li biste želeli da saznate više? Za više informacija o ovom uređaju pogledajte odeljak „Mikrotalasne rerne”.
Kompaktna i snažna
Mikrotalasna kombinovana rerna inteligentno kombinuje pogodnosti dve moćna uređaja u jedan ugradni prostor visine 45 cm. To je istovremeno klasična rerna sa svim funkcijama i različitim režimima rada i jaka mikrotalasna rerna. Funkcije možete koristiti zasebno, npr. možete ispeći hleb ili kolače pomoću funkcije klasične rerne ili brzo napraviti šolju tople čokolade pomoću mikrotalasne funkcije. Ipak, velika prednost ovog uređaja je u tome što ove dve funkcije mogu da se koriste zajedno. Možete uštedeti do 30% vremena, zavisno od vrste jela. U kombinovanom režimu su za savršeno kuvanje dostupna četiri različita tipa rada: • mikrotalasni sa funkcijom Fan Plus za brzo pečenje i prženje;br• mikrotalasni sa roštiljem, npr. za brzo kuvanje mesa i ribe;br• mikrotalasni sa ventilacionim roštiljem za roštiljanje šnicli, brzo kuvanje i još mnogo toga;br• mikrotalasni sa automatskim prženjem za rumenjenje mesa na klasičan način i dodatno kuvanje pomoću mikrotalasa. Da li biste želeli da saznate više? Za više informacija o ovom uređaju pogledajte odeljak „Mikrotalasna kombinovana rerna”. 
Savršena kombinacija
Miele kombinovana parna rerna ispunjava sve vaše kulinarske prohteve. Kao parna rerna sa svim funkcijama klasične, pruža sve pogodnosti samostalne parne rerne. Pored toga, ova rerna poseduje i širok spektar režima rada klasične rerne. Njeno junaštvo dokazuje se kod kombinovanog kuvanja – kombinovanjem vlage i vrelog vazduha radi postizanja savršenih rezultata, naročito pri pečenju i prženju. Povećanje vlažnosti u rerni optimizuje rezultate pečenja i prženja. Pošto se npr. hlebno testo u prvim minutima pečenja izlaže pari, bolje se diže. Nasuprot tome, vlaga se uvodi nakon što se na mesu uhvati korica i pečenje se nastavlja na nižoj temperaturi. Time se postižu ravnomerni i savršeni rezultati.
U kombinovanom režimu su za savršenu pripremu jela dostupna tri različita tipa rada: • kombinovano kuvanje/Fan Plus za dodavanje vlage radi postizanja savršenih rezultata;br• kombinovano kuvanje/klasično grejanje za savršene rezultate pri pečenju hleba;br• kombinovano kuvanje/roštilj za hrskava jela od ribe i mesa sa velikim sadržajem masti. Da li biste želeli da saznate više? Za više informacija o ovom uređaju pogledajte odeljak „Kombinovana parna rerna”. 
Garantovano zdrava i brza priprema hrane
Svetski novitet za Miele: parna rerna sa mikrotalasnom funkcijom. kuvanje na pari i klasično i podgrevanje, sve u jednom uređaju visine 45 cm. S jedne strane, ovaj uređaj je parna rerna sa svim funkcijama koja može da se koristi za vrlo pažljivu pripremu svežih namirnica poput ribe ili povrća. Sa druge strane, ovaj uređaj je uz to i mikrotalasna rerna sa svim funkcijama. Mikrotalasna funkcija pruža brojne mogućnosti svakodnevnih aktivnosti u kuhinji: npr. za zagrevanje šolje kakaa ili mleka, brzo pravljenje kese kokica pomoću funkcije kokica radi gledanja TV-a uveče ili laku pripremu ukusnog džema u najkraćem roku. Nije moguće kombinovati ove dve funkcije uređaja. Da li biste želeli da saznate više? Za više informacija o ovom uređaju pogledajte odeljak „Mikrotalasna kombinovana rerna”.
Savršen partner u vašoj kuhinji
Miele fioke mogu da se koriste za veliki broj primena. Fioke zagrevaju posuđe i održavaju hranu na temperaturi serviranja, a grejna fioka Gourmet može da služi i kao uređaj za kuvanje. Kao četvrtu mogućnost, Miele fioke poseduju funkciju „kuvanja na tihoj vatri” koja vam omogućava da kuvate meso i druga jela bez stresa. Iako je to za grejne fioke neobična funkcija, Miele fioke kuvanjem iskazuju svoj pun potencijal. Lako i dugo održavaju izabranu nisku temperaturu. Miele fioke – toliko više toga. Da li biste želeli da saznate više? Za više informacija o ovom uređaju pogledajte odeljak „Fioke”.
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda