Savršeni položaj za svaku radnu situaciju

DA 6890 Levantar
U pogledu izgleda i funkcionalnosti, ovaj uređaj je prava atrakcija među aspiratorima i može se ugraditi u svaku kuhinju. Nežnim dodirom dugmeta downdraft odvod se podiže i aktivira. Isparenja od kuvanja i mirisi se odmah uklanjaju sa posuda za kuvanje. Kada aspirator nije više potreban, on nestaje u radnoj površini nežnim dodirom dugmeta.
DA 3660 / DA 3690
Ponos vaše kuhinje – Miele tanki aspirator DA 36x0. Njegov neobičan dizajn kuhinji daje jedinstvenu atmosferu. Ekstremno pljosnata kupola aspiratora može da se izvuče ručno ili pomoću daljinskog upravljača; isparenja od kuvanja se uklanjaju snažnim usisavanjem. Kada se kuvanje završi, kupola se lagano i tiho uvlači u zidnu jedinicu. Indirektno osvetljenje pruža prijatnu osvetljenost radnog prostora. Kupola se ne vidi kada je isključena.
DA 420 V-6 / DA 424 V-6 „Varia”
U pogledu izgleda i funkcionalnosti, ovaj uređaj je vrhunac među aspiratorima i može da se ugradi u svaku kuhinju. Nežnim dodirom dugmeta downdraft odvod se podiže i aktivira. Isparenja od kuvanja i mirisi se odmah uklanjaju sa posuda za kuvanje. Ako aspirator nije više potreban, on nestaje u radnoj površini nežnim dodirom dugmeta.
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda