Elegantna i sa pametnim kontrolama 

Aura 4.0 Ambient 
Ovaj inovativni recirkulacioni aspirator izvlači i filtrira pare, a takođe je opremljen novim raznovrsnim funkcijama. Zahvaljujući funkciji za uklanjanje pare HumidityBalance, Aura 4.0 Ambient uklanja vlagu tokom procesa kuvanja. Ugrađeni senzor meri vazduh u prostoriji i određuje najbolje vreme ispuštanja vlage koja se nakupila u filteru. To znači da možete da uživate u optimalnoj klimi u bilo kom trenutku. Pored toga, ekskluzivna funkcija AmbientFragrance obezbeđuje održavanje prijatne svežine u prostoriji bez obzira na to šta se kuva. Da bi odgovarali vašem ukusu i željama, možete birati iz širokog asortimana mirisa koji se ispuštaju direktno u prostoriju. A možete i da koristite Aura 4.0 Ambient da napravite ambijentalno osvetljenje: zahvaljujući funkciji MyAmbientLight, možete individualno prilagođavati boje svetla. Aura 4.0 Ambient je prvi aspirator kompanije Miele kojim se upravlja isključivo korišćenjem pametne kontrole putem Miele aplikacije. Potrebna je ploča za kuvanje koja radi sa Miele@home. 
Pametno uprav. isključivo putem aplikacije Miele
Savršena povezanost: uz Con@ctivity vaš aspirator i ploča za kuvanje mogu da komuniciraju. Za ovu funkciju morate imati ploču za kuvanje sa Miele@home opcijom. Miele aplikacija omogućava podešavanje funkcija MyAmbientLight, HumidityBalance i AmbientFragrance. Najbolje od svega: Con@ctivity i Miele  aplikacija mogu da se koriste istovremeno ili potpuno odvojeno. U slučaju bilo kakve greške možete izabrati osnovne funkcije putem skrivenih tastera.
Prilagođene boje osvetljenja 
Neka bude svetla: napravite jedinstvenu atmosferu u kuhinji uz MyAmbientLight. Putem Miele aplikacije možete prilagoditi boju osvetljenja kuhinje u skladu sa vašim raspoloženjem i ambijentom koji želite da napravite. MyAmbientLight poseduje mogućnost menjanja nivoa osvetljenosti. Jedinstveno osvetljen ambijent privući će svačiju pažnju.
Ekskluzivni mirisi 
Udahnite duboko i opustite se: vaša aspirator ne samo što smanjuje mirise iz kuhinje već služi i kao osveživač prostora, tako da možete lako da dišete, koji god način kuvanja da koristite. Izaberite širok dijapazon mirisa u skladu sa sopstvenim željama. Boca sa mirisom se postavlja u aspirator sa gornje strane tako da je zamena jednostavna. Možete da prilagodite vremena doziranja i učestalost putem Miele aplikacije. 
Jedinstvena funkcija za uklanjanje vlage 
HumidityBalance funkcija omogućava apsorbovanje bilo kakve vlage tokom procesa kuvanja. Ugrađeni senzor meri temperaturu i vlažnost vazduha u prostoriji i izračunava najbolje vreme ispuštanja vlage koja se nakupila u filteru tako da možete da uživate u savršenoj klimi u bilo kom trenutku. Ovom funkcijom može da se upravlja putem Miele aplikacije.
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda