TriflexTriflexTriflexTriflex

Tako fleksibilan. Tako snažan. Tako brz.

Otkrijte izuzetnu fleksibilnost tri bežična usisivača u jednoj neverovatnoj inovaciji. Iskusite moćnu snagu usisavanja i brže čišćenje bilo kog tipa prostora uz jedinstveni dizajn Miele Triflex HX1 3 u 1.

Pogledajte video

Tako snažan.

Vortex tehnologija Triflex HX1 usisivača u kombinaciji sa snažnom elektro- četkom pruža izvanredno veliku snagu usisavanja koja je u istom rangu sa najsnažnijim serijama Miele usisivača sa kablom1. Filter za vazduh uklanja najsitnije čestice.

Istražite

Tako brz.

Veoma široka elektro- četka omogućava čišćenje veće površine za manje vremena, bez bilo kakvih kompromisa u pogledu performansi. Automatski se prilagođava svim tipovima podova, tako da ćete iskusiti rezultat dubinskog čišćenja na svakoj površini.

Istražite

Veoma široka

28 cm

Nema kabla. Nema kompromisa.

Naša VARTA Li-Ion baterija omogućava do 60 minuta3 rada po jednom punjenju. Pro model sadrži dodatnu bateriju uz koju se ostvaruje vreme rada od 120 minuta4 – idealno za velike površine. Pored toga uz dodatnu jedinicu za punjenje usisivač će uvek biti napunjen i spreman za rad.

Pogon na

VARTA

Sloboda izbora.

Modeli koji odgovaraju vašem individualnom životnom stilu.

Sloboda izbora.

Modeli koji odgovaraju vašem individualnom životnom stilu.

Triflex HX1 Pro

Multi Floor XXL elektro- četka sa BrilliantLight osvetljenjem
HEPA2 doživotni filter
Dve VARTA Li-Ion baterije za do 2 x 60 minuta rada4
Dodatni punjač za baterije

Triflex HX1 Cat&Dog

Multi Floor XXL elektro- četka sa BrilliantLight osvetljenjem
HEPA2 doživotni filter
VARTA Li-Ion baterija za do 60 minuta rada3
Ručna četka Electro CompactKonstruisana za efikasno uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca iz presvlaka ili automobilskih sedišta

Triflex HX1

Multi floor XXL elektro- četka
Doživotni Hygiene filter
VARTA Li-Ion baterija za do 60 minuta rada3
ODE LEMORDAN, TROSTRUKA SVETSKA ŠAMPIONKA U AERO-AKROBATICI

ODE LEMORDAN, TROSTRUKA SVETSKA ŠAMPIONKA U AERO-AKROBATICI

"Uvek sam imala svoju ideju o slobodi."

ODE LEMORDAN, TROSTRUKA SVETSKA ŠAMPIONKA U AERO-AKROBATICI

Ode je već sa 21 godinom postala pilot u avio-kompaniji, a u isto vreme je počela i sa ostvarenjem svog sna o učestvovanju na takmičenjima u aero-akrobatici. 2013. je osvojila FAI World Championships u pojedinačnoj, fristajl i timskoj kategoriji. Ode je nastavila sa postavljanjem novih rekorda i u 2019. postala je po treći put šampionka u pojedinačnoj kategoriji. Njen neiscrpni entuzijazam prevazilazi ustaljene norme i ona nastavlja da grabi do novih visina. „Volim da gledam Zemlju iz različitih uglova i da isprobavam nove manevre“, kaže ona.

Inspirisani Ode i njenim osećajem slobode dok leti, kompanija Miele je osmislila proizvod koji redefiniše kombinaciju fleksibilnosti, snage i brzine u jednom usisivaču. Doživite tri bežična usisivača u okviru jedne neverovatne inovacije i izuzetnu snagu usisavanja koja je u rangu sa najsnažnijim serijama usisivača sa kablom kompanije Miele1.

Pogledajte video
Continue
1Performanse čišćenja u poređenju sa Miele usisivačem sa kesom Complete C3 (SGEF3) sa Turbo- četkom STB 305-3 (sakupljanje prašine iz tepiha i proreza u tvrdim podovima i uklanjanje vlakana iz tepiha). U skladu sa IEC62885-2 standardom.
2Triflex HX1 Pro i Cat&Dog u skladu sa standardom EN 1822/2011
3Odnosi se na podešavanje snage 1 bez elektro- četke Multi-Floor XXL .
4Odnosi se na podešavanje snage 1 sa elektro- četkom Multi-Floor XXL i korišćenjem dve baterije.