Usisivači

Ono što bi još trebalo da znate o Miele usisivačima

Uspesi Miele usisivača na testovima*

Više od 60 pobeda na testovima* širom sveta

Izvanredan učinak čišćenja i efikasnost Miele usisivača dobijaju česte pohvale na nezavisnim testiranjima proizvoda. Samo od 2005. godine, Miele usisivači su proglašavani pobednicima na testovima više od 60 puta u testiranjima potrošačkih proizvoda* širom sveta.

Pronađi više podataka o "Uspesi Miele usisivača na testovima" Detaljan pregled uspešnih Miele testova na polju brige o podovima možete pronaći na www.miele.xx/xx
Testovi kvaliteta Miele usisivača

Najviši Miele kvalitet za dug radni vek

Nijedna dnevna rutina nije stroga kao testiranje Miele proizvoda: Pre nego što Miele usisivači odu u serijsku proizvodnju oni moraju da izdrže ekstremne napore u našoj laboratoriji za testiranje.

Pronađi više podataka o "Testovi kvaliteta Miele usisivača"
Različite vrste Miele usisivača

Kakvu vrstu aparata biste želeli?

Miele nudi aparate za negu podova u raznim modelima. Pogledajte pregled. Koji model je pravi za vas zavisi od posebnih zahteva i vaših ličnih želja.

Pronađi više podataka o "Različite vrste Miele usisivača"
Higijena Miele cilindričnih usisivača*

Čistoća za vašu udobnost

Čist izduvni vazduh je suštinski važan za Miele. Naše usisivače ne karakteriše samo dobro filtriranje, već je njihovo kućište zaptiveno tako da ne može da ispusti ni trunku prašine. Tako da se u prostoriju vraća samo čist izduvni vazduh.

Pronađi više podataka o "Higijena Miele cilindričnih usisivača" Funkcije zavise od modela
Moderni Miele usisivači

Šta bi vaš usisivač trebalo da može da uradi?

Posebne okolnosti stanovanja i života zahtevaju prilagođena rešenja. Miele ima za cilj da zadovolji vaše lične potrebe za higijenom u prostoriji na najbolji mogući način i zato Miele nudi razne usisivače s posebnim funkcijama.

Pronađi više podataka o "Moderni Miele usisivači"

Dodatna oprema i proizvodi za čišćenje

Staubsauger Zubehör
Staubsauger Staubbeutel