Za još veći kvalitet uživanja

Sous-vide metod kuvanja
Osobe koje su upoznate sa sous-vide metodom kuvanja rado prihvataju duži proces kuvanja. Izuzetno zadovoljstvo je zagarantovano! Prednost leži u ravnomernom kuvanju, gde je cilj postizanje specifične centralne temperature. Prepečene ivice su prošlost. Ukusi ne reaguju sa kiseonikom i hrana ostaje sočna. Hrana takođe može da bude vakumirana sa ukusima ili marinadom. Rezultati kuvanja su uvek isti.
Posebno mekano meso
Meso se kuva veoma sporo na trajno niskoj temperaturi. Zbog toga je izuzetno sočno i mekano. Zahvaljujući blagom procesu kuvanja, ćelije mesa se opuštaju bez gubitka sokova. Prekomerno kuvanje hrane je nemoguće. Ako želite da se meso zapeče, pustite ga da brzo dobije braon boju pre ili posle vakuumiranja. 
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda