Lagano kuvanje za maksimalni užitak

Za izuzetnu aromu 
Pun ukus: sous-vide način kuvanja garantuje čistu kulinarsku magiju. Glavna prednost ovog načina pripreme jelaje u tome što je hrana ravnomerno skuvana sa ciljem postizanja zadate temperature iz središta namirnice. Na ovaj način se osigurava da se površina hrane ne prekuva. Zbog toga što ukusi ne dolaze u dodir sa kiseonikom, hrana zadržava svoj pun ukus uz sve hranjive sastojke. Kao dodanu prednost treba istaći da su gubici prilikom ovakvog kuvanja značajno manji u odnosu na konvencionalno kuvanje zbog toga što vlaga ostaje u hrani. Vakuumirajte hranu zajedno sa začinima ili marinadom pre sous-vide kuvanja za intenzivan doživljaj ukusa. Rezultati ostvareni ovakvim kuvanjem su uvek isti. 
Najmekše meso 
Mekano i ukusno – sous-vide načinom kuvanja govedina, svinjetina ili piletina se kuvaju posebno sporo i pri konstantno niskoj temperaturi čime se dobija izuzetno sočno i mekano meso. Ćelije mesa su skuvane dok sokovi ostaju prisutni. Takođe, prekomerno kuvanje hrane je nemoguće. Šta ako ipak želite ukus prepečenog? Sve je u redu: jednostavno zapecite hranu na ploči pre vakuumiranja ili nakon sous-vide kuvanja. Na ovaj način ćete obezbediti savršeno skuvano meso i spolja i iznutra. 
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda