Zašto vam je potreban pametan robot-usisivač? 

Sistemska navigacija 
Miele dovodi usisnu snagu i učinak čišćenja do visokog nivoa preciznosti i postavlja visoke standarde efikasnosti i temeljnosti na tržištu. Roboti-usisivači sistematski idu kroz prostorije pomoću jedinstvene kombinacije kamera, senzora, elektronike i softvera. 
Zaštita nameštaja
Dve prednje kamere na uređaju Scout RX3 omogućavaju neprekidno izračunavanje daljine prepreka na putanji uređaja. Ovo, uz tehnologiju za zaštitu nameštaja koja se sastoji od 7 infracrvenih senzora na prednjoj strani uređaja, omogućava prepoznavanje i izbegavanje prepreka. Tri dodatna infracrvena senzora ispod uređaja sprečavaju pad uređaja niz stepenice. 
3D Smart navigacija 
Scout RX3 čak može da vidi svoje okruženje u 3D. Unapređeni sistem Smart navigacije omogućava robotu-usisivaču da koristi izuzetno precizno, trodimenzionalno prepoznavanje prostorije pomoću sistema sa dve kamere. Na ovaj način uređaj može da prepozna udaljenosti i potencijalne prepreke i da izbegne nameštaj i ostale objekte. Čak i kad je raspored prostorije kompleksan, Scout RX3 se kreće bez stajanja i čisti temeljno. 
u zavisnosti od modela Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda