Želite da komunicirate sa svojim robot-usisivačem?

Displej statusa 
Statusni ekran vam prikazuje sve bitne informacije, na primer u kom režimu se Scout RX3 trenutno nalazi i kada će početi sa sledećom sesijom čišćenja. U samo dva klika možete da odaberete režim čišćenja i da aktivirate robot-usisivač. 
Vremenska funkcija može da se koristi za programiranje vremena početka čišćenja. Može se podesiti do 7 individualnih tajmera koji omogućavaju početak čišćenja u različito vreme radnim danima i vikendom. 
Scout RX3 ide sistematski kroz sobe i kreira mapu očišćenih površina. Tako uvek možete da vidite gde se Scout RX3 nalazi u određenom trenutku i da otkrijete koje su sobe već očišćene. 
Home Vision HD*
Pomoću funkcije Home Vision možete u svakom trenutku da proverite da li je sve u redu u kući kad niste tu. Pomoću prednjih kamera možete i da nadgledate aktivnosti robot-usisivača u realnom vremenu. Slike sa kamere se uživo šalju do vašeg mobilnog uređaja bezbedno, u formi zaštićenoj enkripcijom i u fantastičnom HD kvalitetu*
Intuitivna kontrola aplikacija* 
Bilo da ste kod kuće ili napolju – preko aplikacije za telefon ili tablet jednostavno recite robot-usisivaču gde i kada želite da čisti. Aplikacija Miele Scout vam pruža praktične funkcije upravljanja.
Dostupno za mobilne uređaje (minimalne sistemske zahteve pročitajte u okviru informacija koje je dostavila prodavnica aplikacija)Kvalitet prenosa zavis od brzine interneta u vašem domu i brzine vašeg mobilnog uređaja.u zavisnosti od modela Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda