Najbolji sistem za tečni deterdžent

Najbolji sistem tečnih deterdženata
Kompanija Miele je napravila revoluciju u nezi veša: dvofazni sistem proizvodi veći stepen čistoće i temeljnije pranje u odnosu na standardne tečne deterdžente koji ne sadrže sredstva za izbeljivanje, jer bi ona uništila druge sastojke. Odvojeno čuvanje i doziranje sredstava Miele UltraPhase 1 i 2 omogućava korišćenje izbeljivača u sistemu TwinDos®.
Zagarantovani kvalitet
Nemački Hohenštajn institut za testiranje je testirao automatski dvofazni sistem doziranja sa Miele UltraPhase 1 i UltraPhase 2 deterdžentima. Potvrdili su izuzetne rezultate pranja kada je reč o uklanjanju fleka, nivou beline, efektu protiv sivljenja i tačnosti doziranja.
Automatsko doziranje uz TwinDos® nije samo praktično, već garantuje i savršenu čistoću: uz UltraPhase 1 i 2 sredstva vaš uređaj pruža najbolji sistem za doziranje tečnog deterdženta. TwinDos® dozira UltraPhase 1 i 2 sredstva u odgovarajućem trenutku tokom procesa pranja i tako postiže najbolje moguće rezultate pranja. TwinDos® takođe dozira sa takvom preciznošću da možete da uštedite do 30% deterdženta u poređenju s ručnim doziranjem*.
Prema izveštaju instituta Öko-Institut e. V. od 06. 09. 2013. godine: „Potencijalne uštede energije sa automatskim TwinDos® doziranjem kod mašina za pranje veša“ Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda