Štedi prostor i višefunkcionalna je

Kuvanje na pari
Kuvanje na pari je jedan od najzdravijih načina pripremanja hrane. Ali zbog čega? Zato što se hrana kuva na relativno niskoj temperaturi u odnosu na konvencionalne načine kuvanja pri kome su temperature najčešće previsoke, tako da se na ovaj način obezbeđuje da se važni vitamini i minerali u hrani očuvaju. Istovremeno kuvanje na pari ne uključuje direktan kontakt sa vodom, tako da hrana zadržava intenzivne ukuse. Važne prednosti kuvanja na pari su naučno potvrđene. Sadržaj vitamina C je znatno viši kod hrane kuvane na pari. Kada se, na primer, paprike kuvaju u parnoj rerni, one sadrže istu količinu hranjivih sastojaka kao kada su sirove što je sjajna vest i za vaše zdravlje, a i za vaš potpuni užitak u kuvanoj hrani.
Pečenje sa i bez masnoće
Savršeni rezultati svaki put: zahvaljujući raznovrsnim funkcijama rerne kao što su standardno zagrevanje, zagrevanje gornjim ili donjim grejačem, roštilj ili ekonomični roštilj, roštilj sa kruženjem vazduha ili intenzivno pečenje obezbediće vam savršeno skuvano jelo. Za još praktičnije kuvanje, termometar za namirnice u DGC Pro stalno prati temperaturu u sredini namirnice, automatski izračunava vreme kuvanja i zaustavlja proces baš kada se dostigne podešena temperatura jezgra.
Pametna kombinacija 
Kod DGC radni režim Klimatsko pečenje omogućava vam da dodate izbacivanje pare procesu kuvanja, čime se stvara više vlage – tako da možete da uživate u divnom mekanom hlebu koji ima sjajnu koricu, a mekan je unutra.Kod DGC Pro možete da podesite parametre pečenja još preciznije podešavanjem procentualne vrednosti vlage i kombinovanjem više faza kuvanja. DGC Pro može da kombinuje vlagu i suvo grejanje u novom radnom režimu – Kombinovana priprema – koji obezbeđuje tri funkcije u jednom uređaju.
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda