Nemate vremena za važne stvari u životu?

Neograničen pristup sa kontrolom preko aplikacije
Uređajem Scout RX2 se može prikladno upravljati pomoću aplikacije za telefon ili tablet dok ste kod kuće ili van kuće. Aplikacija Miele Scout RX2* pruža sve važne informacije i nudi ključne opcije za kontrolu.
Displej statusa i tajmera
Ekran dobrodošlice vam pruža sve ključne informacije, npr. u kom režimu trenutno radi Scout RX2 i kada će započeti sledeće čišćenje. U samo dva klika možete da odaberete režim čišćenja i da aktivirate robot-usisivač.
Početno mapiranje
Uređaj Scout RX2 ide sistematski kroz sobe i kreira mapu očišćenih površina. Tako uvek možete da vidite gde se Scout RX2 nalazi u određenom trenutku i da otkrijete koje su površine već očišćene.
Home Vision**
Pomoću funkcije Home Vision, slike uživo koje snima Scout RX2 prenose se na mogilni uređaj. To vam omogućava da nadgledate šta se dešava u vašem domu gde god da se nalazite. Slike sa kamere se ne beleže kao video, već se prenose pojedinačno u realnom vremenu. Bezbednost je na prvom mestu: zato je prenos slike šifriran. Podaci se prenose u šifrovanom obliku i dešifruju se samo po pristizanju na mobilni uređaj.
Dostupno za mobilne uređaje (minimalne sistemske zahteve pročitajte u okviru informacija koje je dostavila prodavnica aplikacija)Kvalitet prenosa zavis od brzine interneta u vašem domu i brzine vašeg mobilnog uređaja.u zavisnosti od modela Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda