Želite da evocirate praznične uspomene?

Inspiracija za kuvanje i pečenje
Kojim receptom možemo da vas podsetimo na prazničnu atmosferu u vašem domu? Kada je reč o novim idejama i savetima za kuvanje i pečenje, funkcija recepata u aplikaciji Miele@mobile je ono što vam je potrebno: da brzo pronađete pravi recept za posebnu priliku ili inspiraciju da običan dan učinite posebnim. Ovo vam omogućava da dodate nove recepte na svoj uobičajen meni i da probate trendove kuvanja ili pronađete pravi recept sa odgovarajućim hranljivim materijama za određeno godišnje doba.
Kitchen Stories  je partner komp. Miele
Kreativno i lako kuvanje uz uspešnu "Kitchen Stories" aplikaciju za kuvanje – sa mnogo recepata, opisnih snimaka i saveta. Kompanija Miele je vaš partner i Kitchen Stories aplikacija će vam pomoći da stvorite lični doživljaj kuvanja.
Instrukciju video vienkāršai pagatavošanai
Ne morate da tražite specijalne metode pripremanja hrane ili da pratite svaki korak u receptu – integrisani snimci s uputstvima pokazuju i objašnjavaju savete i trikove za neiskusne i iskusne kuvare na način koji je lak za razumevanje. Na primer kako da vešto oljuštite i iseckate luk ili kako da savršeno ispržite školjke. Ako želite neko određeno jelo, jednostavno ga sačuvajte kao omiljeno. Ili sastavite svoju ličnu šoping listu za određeni recept.
"Recept je bio izvrstan. A pripremanje je bilo tako lako."
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda