Želite li da iskoristite prednosti sis. Miele@home?

Kao i kod drugih bežičnih standarda, domet zavisi od gradnje. To zahteva dovoljno jak signal na lokaciji na kojoj su uređaji montirani. Danas je mogućnost povezivanja odabranih Miele uređaja standard*. Dodatni uređaji se mogu omogućiti lakom nadgradnjom komunikacionih modula. Neki drugi uređaji će kasnije moći da podrže Miele@home nakon konverzije pomoću za nadgradnju*.
Uređaji s tehnologijom WiFiConn@ct
Uređaji s WiFiConn@ct tehnologijom se mogu pronaći u sledećim kategorijama proizvoda: rerne, kombinovane mikrotalasne rerne, rerne na paru, kombinovane rerne na paru, rerne na paru s mikrotalasima, mašine za pranje sudova, aparati za kafu, mašine za sušenje veša, mašine za pranje i sušenje veša. Da biste integrisali ove proizvode u Miele@home sistem ili ih ugradili u Smart Home, platformu, potreban vam je uređaj Miele@home Gateway i možda dodatna oprema: ploče za kuvanje, frižideri-zamrzivači, frižideri i zamrzivači i jedinice za vino.
Komunikacioni modul
Komunikacioni modul omogućava povezivanje drugih izabranih uređaja – podaci o uređaju se jednostavno prenose radio talasima.
"Želim tehnologiju za moje uređaje koja odgovara našem domu."
zavisi od uređaja i modelaInstalaciju može da izvrši samo električar. Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda