Šta bi vaš usisivač trebalo da može da uradi?

Izvanredan na drvenim podovima: Parquet
Zahvaljujući svojoj nežnoj četki za parket, Parquet je idealan za pažljivo čišćenje osetljivih tvrdih podova. 
Čist vazduh 99,999%*: Allergy
Usisivač Miele Allergy ne samo da pouzdano uklanja polen, grinje i druge alergene sa svih podova. Njegov HEPA 13 filter * čak čisti vazduh u prostoriji: više od 99,999% svih čestica * filtrira se iz vazduha tokom usisavanja, čak i fina prašina. Ljudi s alergijama mogu napokon lako da dišu!
Model za sve ljubitelje životinja: Cat & Dog
Cat & Dog pouzdano uklanja dlake i dlačice sa tepiha i ćilima svojom turbo četkom. Aktivni AirClean filter u usisivaču Complete C3 delotvorno neutrališe neprijatne mirise tako da nemaju nikakvu šansu da se rašire.
Prilagođena rešenja za posebne zahteve
Različiti domovi i životni stilovi zahtevaju individualna rešenja. Miele ima za cilj da zadovolji vaše lične potrebe za higijenom u prostoriji na najbolji mogući način. Zato Miele nudi razne usisivače s posebnim funkcijama.Sa opcionalnim originalnim Miele dodacima možete da prilagodite svoj Miele usisivač promenljivim potrebama, čak i nakon kupovine npr. s dolaskom kućnog ljubimca, postavljanjem nove podne obloge ili ako se javi alergija na kućnu prašinu.
Tih kao šapat: Silence
Proizvodeći samo 64 dB, Complete C3 Silence je najtiši usisivač u Miele seriji. Ova vrednost je postignuta zahvaljujući posebnoj zvučnoj izolaciji ventilatora, kao i filterom za umanjenje buke Silence AirClean filter.
Olakšana nega podova: Comfort
Ovaj Miele usisivač je izuzetno lak za korišćenje: svim važnim funkcijama se jednostavno upravlja preko bežičnog daljinskog upravljanja na ručki. Zahvaljujući obrtnim točkićima Dynamic Drive, Miele Comfort usisivačem rukuje se bez napora.
U skladu sa EN 60312-1U skladu sa EN 1822/2011 Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda