Kako želite da se uređaji instaliraju?

Uspravna kom. mašina za pranje i sušenje
Ako nema dovoljno prostora da se dva uređaja postave jedan pored drugog, većina Miele mašina za pranje i sušenje mogu da se postave u uspravnu kombinaciju, odnosno jedna na drugu. U toj kombinaciji se mašina za pranje uvek postavlja ispod mašine za sušenje.Uređaji WhiteEdition su idealni za uspravno kombinovanje. Ručka vrata mašina za sušenje može da se promeni tako da se vrata otvaraju u istom smeru na oba uređaja.Miele nudi različite vezne komplete za stabilno postavljanje dva uređaja. Neki modeli imaju praktičnu fioku. Ovo je idealno za smeštanje pribora ili da se na nju stavi korpa za veš pri ubacivanju ili vađenju veša iz mašine za sušenje.
Mogućnost slaganja uporedo
Tehnički i vizuelno, Miele mašine za pranje i mašine za sušenje savršeno odgovaraju jedne drugima. To vam omogućava da postavite uređaje jedan uz drugi i da lako prebacujete sveže opran veš u mašinu za sušenje. Serija ChromeEdition ima i mogućnost postavljanja nagnute prednje maske radi ergonomske upotrebe. Postolje, npr. model WTS 510 (dodatna oprema), obezbeđuje praktičan skladišni prostor ispod uređaja – i pogodnu radnu visinu. 
Mogućnost podgradnje
Miele mašine za pranje veša ChromeEdition WDA, W 3000 i W 5000 i mašine za sušenje veša TDA i T 8000 sa ravnom prednjom maskom pogodne su za podgradnju. Ako poklopac uređaja zamenite kompletom za podugradnju, ovi uređaji će stati ispod radne površine npr. u nišu visine 82 cm. 
Ubacivanje između (kuhinjskih) elemenata
Svi spreda otvarani Miele uređaji mogu da se uguraju ispod radne površine u nišu visine najmanje 85 cm. Ova opcija instalacije ne zahteva skidanje poklopca uređaja.
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda