Odgovarajući okvir za dizajn vaše kuhinje

Klasična
Klasičan okvir od inoksa i dizajn korita ovih ploča za kuvanje na gas daje im profesionalni izgled. U harmoniji sa okolinom ploče, dugmad od inoksa smeštena je sa prednje strane. Zasebni podmetači za šerpe su emajlirani, što omogućava lako pomeranje šerpi i njihovo lako čišćenje. 
Privlačna
Ove ploče za kuvanje na gas imaju izvanredno plitko korito koje se nenametljivo uklapa u montirane kuhinje. Prvoklasni emajlirani podmetači od livenog gvožđa mogu da se peru u mašini za pranje posuđa. Rukovanje se obavlja putem metalnih obrtnih komandi. Plitke ploče za kuvanje na gas sa osnovom od inoksa imaju vrhunsku inteligentnu elektroniku. Poseduju prvoklasne funkcije kao što su QuickStart, GasStop i ReStart. 
Elegancija – ploče za kuvanje na gas oivičene keramičkim staklom
Ploče za kuvanje na gas sa keramičkim staklom imaju elegantan izgled. Visokokvalitetni emajlirani držači za lonce od livenog gvožđa su otporni na pranje u mašini za pranje sudova, pružaju puno prostora i bezbednu bazu za tiganje i šerpe svih veličina. Metalna dugmad od punog metala otelotvoruje Miele kvalitet. Ove elegantne ploče za kuvanje imaju inteligentne elektronske komponente od modela srednje klase, uključujući tajmer i druge funkcije koje pružaju veći komfor rukovanja.
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda