Po jedna za svaki stil života

Miele nudi dva različita modela mikrotalasne pećnice: Jedinice koje se ugrađuju u komore ili samostalne jedinice. Uz svoj bezvremeni dizajn i inteligentan korisnički interfejs, besprekorno će se uklopiti u dizajn vaše kuhinje. Miele takođe nudi rerne sa dodatnom funkcijom mikrotalasne pećnice. Njih možete da pronađete u poglavlju „Rerna sa mikrotalasnom pećnicom“. 
Miele ugradni TopControl kućni aparati
Miele mikrotalasne pećnice sa kontrolama postavljenim na vrhu nude sjajne prednosti za korisnike. Njihov dizajn omogućava da budu ugrađene u kombinaciji sa bilo kojim drugim Miele uređajem u kuhinji – savršen dizajn cele kuhinjske tehnike. Šarke na vratima uređaja nalaze se pri dnu – kao i kod rerne. Zahvaljujući kontrolama na vrhu, unutra ima više prostora.
Miele ugradni SideControl kućni aparati
Druga mogućnost pored TopControl uređaja su mikrotalasne pećnica sa klasičnim bočnim rukovanjem. Ovi SideControl ugradni uređaji mogu da se kombinuju vertikalno sa drugim Miele ugradnim uređajima ili da se montiraju zasebno. Vrata uređaja otvaraju se sa strane.
Samostojeći
Nemate komoru za ugradnju mikrotalasne pećnice? Miele samostojeća mikrotalasna pećnica pravi je uređaj za vas: Možete jednostavno da je postavite na radnu površinu.
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda