Uklapa se u (skoro) svaki ugradni prostor

Za male niše
Najbolji način za iskorišćenje malih niša: uz visinu od samo 35 cm, uređaj savršeno pristaje u vertikalnom elementu ili zidnom elementu.SideControl uređaji sa rernom od 17 litara su idealno rešenje za manje kuhinje. Bez obzira na njihovu kompaktnu konstrukciju, ovi uređaji su snažni i mogu da zagreju hranu i piće ili da brzo spreme užine između obroka. Okretna ploča prečnika 28 cm može da drži tanjir ili nekoliko manjih predmeta, kao što su šoljice.
Montaža sa uštedom prostora
Optimalna upotreba prostora: mnogi ormani i zidni elementi nude ovu veličinu udubljenja. Preporučujemo korišćenje dodatne pregrade za montiranje.SideControl uređaji sa rernom od 17 litara su idealno rešenje za manje kuhinje. Bez obzira na njihovu kompaktnu konstrukciju, ovi uređaji su snažni i mogu da zagreju hranu i piće ili da brzo spreme užine između obroka. Okretnica prečnika 28 cm može da drži tanjir ili nekoliko manjih predmeta, kao što su šoljice. 
Idealan način za korišćenje visokih jedinica
Ovaj model savršeno odgovara visokim jedinicama standardne širine. Za ovu veličinu udubljenja preporučujemo dodatnu pregradu.
Različite kombinacije
Izaberite komplet uređaja koji najbolje odgovara vašim potrebama: TopControl uređaji u kombinaciji sa drugim Miele ugradnim uređajima, kao što su aparati za kafu ili parne rerne.Velika rerna od nerđajućeg čelika pruža pregršt prostora za kuvanje masivnijih jela, kao što su celo pile ili zapečena jela. Rotirajući tanjir od 40 cm osmišljen je za fleksibilnu upotrebu i može istovremeno da primi veći broj posuda, šolja ili tanjira. Sve ove funkcije čine vašu mikrotalasnu rernu pouzdanim partnerom kada je veća priprema hrane u pitanju.
Bilo da planirate novu kuhinju ili želite da postavite novi uređaj u postojeću kuhinju: Miele ugradne mikrotalasne rerne mogu da se ugrade u sve standardne prostore za ugradnju.Uvek ćete moći da na najbolji mogući način iskoristite prostor koji imate: različiti uređaji imaju komore rerne i okretne ploče različitih veličina.
Nezavisna upotreba 
Nemate adekvatnu slobodnu nišu? Tada su za vas pravo rešenje uređaji koji se postavljaju na radnu površinu. Rerna kapaciteta 26 litara i rotirajući tanjir prečnika 32 cm može da primi tanjire, tepsije ili nekoliko manjih predmeta. 
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda