Frižideri, zamrzivači i frižideri za vino

Ono što bi još trebalo da znate o Miele frižiderima, zamrzivačima i frižiderima za vino

Tipovi konstrukcije

Kako želite da se uređaj instalira?

Samostojeći, integrisan ili podgradni? Kako želite da se uređaj instalira? Miele vam nudi sve opcije. Savršen rashladni uređaj za vas – za maksimalnu pogodnost i savršenu harmoniju dizajna u vašoj kuhinji.

Pronađi više podataka o "Tipovi konstrukcije"
MasterCool

Vrhunski dizajn i tehnologija u velikoj razmeri

Miele postavlja nove standarde zahvaljujući razvoju MasterCool uređaja velikog kapaciteta. Vrhunski dizajn, impresivne inovacije i neuporedive praktične funkcije su kombinovane u rashladnim uređajima najvećeg kalibra. MasterCool pruža osećaj zadovoljstva i praktičnost na potpuno novom nivou.

Pronađi više podataka o "MasterCool"
Spoljašnji dizajn

Savršena integracija u okruženje kuhinje

Miele samostojeći frižideri i zamrzivači se savršeno uklapaju u najrazličitije kuhinje zahvaljujući modernom dizajnu bez drški. Širok izbor visokokvalitetnih materijala i boja vam je na raspolaganju kako biste postigli savršen spoj iz svoje mašte.

Pronađi više podataka o "Spoljašnji dizajn"
Uporedo

Multifunkcionalnost frižidera i zamrzivača

Miele rashladni uređaji nisu odlični samo u pogledu opsega, kvaliteta i vrhunskog dizajna, već su poznati i po izuzetnoj prilagodljivosti. Na primer, možete da kombinujete dva frižidera postavljajući jedan pored drugog ili da izaberete klasičnu kombinaciju frižidera pored zamrzivača.

Pronađi više podataka o "Uporedo"
Veličine Miele samostojećih rashladnih uređaja

Koju veličinu uređaja želite?

Miele samostojeći rashladni uređaji su dostupni u različitim visinama i širinama. Savršeno rešenje za vašu kuhinju, svaki put!

Pronađi više podataka o "Veličine Miele samostojećih rashladnih uređaja"
Spektar uređaja

Koju vrstu uređaja želite?

Miele nudi uređaje koji su opremljeni specijalnim funkcijama za čuvanje svežine hrane, za njeno rashlađivanje ili čuvanje, sve pod optimalnim uslovima. Od ugradnih samostojećih uređaja do posebnih rashladnih uređaja – Miele uređaji doprinose zdravom i modernom načinu života.

Pronađi više podataka o "Spektar uređaja"
Efikasnost i održivost

Štedite na ekološki način

Odgovornost u pogledu zaštite životne sredinu je tradicija koju neguje kompanija Miele već više od 120 godina. Želimo da zaštitimo naše prirodno okruženje jer je to osnova našeg postojanja.

Pronađi više podataka o "Efikasnost i održivost"
Vinski frižideri

Luksuz sa stilom uz mnogo istaknutih detalja*

Pravim poznavaocima uživanje u vinu počinje s izborom samog vina. Od toga kako se vino čuva kod kuće zavisiće vremenska dužina uživanja u bogatom ukusu vina.

Pronađi više podataka o "Vinski frižideri" U zavisnosti od modela

Dodatna oprema i proizvodi za čišćenje