Funkcije i korisnički interfejsi 

Dosta prostora tokom kuvanja 
Zahvaljujući prostranim PowerFlex XL zonama za kuvanje, možete praktično da postavite nekoliko velikih šerpi jedne iza drugih. Ili koristite praktičnu funkciju mosta za jednostavno povezivanje zona za kuvanje. Na taj način velika porodica može brzo i jednostavno da uživa u obroku. Kontrolna jedinica ComfortSelect Plus nalazi se u centralnom položaju ispod ventilatora, koji obezbeđuje jednostavnu upotrebu uređaja. Izaberite ovu verziju modela ako kuvate za mnogo ljudi i koristite veliko posuđe za kuvanje. 
Vrhunske performanse 
Da li često koristite mnogo šerpi i tiganja istovremeno? Nema problema – četiri pojedinačne zone za kuvanje na ovoj verziji modela pružaju vam pregršt prostora za to. Miele Silence motor obezbeđuje da pozadinski šum ostane na prijatnom nivou dok kuvate. Radi izuzetno tiho, čak i pri visokim nivoima usisne snage. Celokupna dubina fioka u baznoj jedinici može da se koristi, u zavisnosti od postavljanja. 
Fleksibilan prostor 
Čak i veliko posuđe za kuvanje – kao što je posuda za rernu, tepsija ili Tepan Yaki ploča – može da se postavi savršeno na ovoj verziji modela zahvaljujući praktičnoj funkciji mosta. Na taj način se omogućava jednostavno povezivanje zona za kuvanje, zahvaljujući čemu se povećava površina ploče za kuvanje. Silence motor takođe uklanja neprijatne mirise i masnoću praktično nečujno. 
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda