Najmanji usisivač bez kese kompanije Miele

Kompaktan dizajn – snažna tehnologija
Uz najmanji usisivač Boost CX1 bez kese kompanije Miele možete da uživate u pogodnosti najvišeg mogućeg stepena učinka čišćenja, kao i kompaktnog dizajna. Ovaj usisivač je izuzetno praktičan i jednostavno se koristi. Zahvaljujući tome što je uzak, omogućava savršenu higijenu i čistoću čak i u skučenim životnim prostorima. Boost CX1 može da se skladišti bilo gde i da bude lako dostupan. Bilo da čistite parket, laminat ili tepih – najmanji usisivač bez kese kompanije Miele obezbeđuje visok učinak na svim vrstama podova. Visokoefikasan sistem filtera obezbeđuje maksimalnu higijenu. A zahvaljujući zadivljujućem dizajnu točkića, savršeno se uklapa u svaki moderni životni prostor.
TrackDrive – uvek na zadatku 
Miele Boost CX1 usisivač bez kese delimično se jednostavno koristi zahvaljujući bočnim točkićima. Ne menja smer kretanja i pored manevrisanja i ne postoji rizik od prevrtanja – a to je naročito od koristi u skučenim prostorima. Miele usisivač ne udara o nameštaj ili okvir vrata tokom rada. TrackDrive obezbeđuje zaštitu za nameštaj, a podovi se čiste lagano i temeljno.
Bezbedno stajanje na stepenicima
Želite da odložite Miele usisivač na stepenice? To nije nikakav problem zahvaljujući bočnim točkićima usisivača Miele Boost CX1. TrackDrive sprečava da se usisivač skotrlja u stranu što znači da možete da ga spustite na stepenice kad god poželite. To je naročito praktično ako morate da pauzirate usisavanje da biste obavili nešto drugo, ili ako vam je samo potrebno da oslobodite ruke. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, ni uske stepenice ne predstavljaju problem.
Filter napravljen od recikl. materijala – ekološki
Održivost je oduvek deo ideologije kompanije Miele. Zato je Hygiene AirClean filter u našem usisivaču bez kese Boost CX1 napravljen od reciklirane plastike. Na taj način ne samo da obezbeđuje maksimalnu higijenu, već i podržava našu posvećenost zaštiti životne sredine. 
Snažan protok vazduha za savršene rezultate
Zahvaljujući inovativnoj Vortex tehnologiji, Miele Boost CX1 usisivač generiše izuzetno brz protok vazduha od 100 km/h. To znači da usisivač bez kese obezbeđuje prvoklasan učinak čišćenja – za izvanredne rezultate. Uprkos kompaktnim dimenzijama, sa lakoćom usisava i krupnije i sitnije čestice prašine, obezbeđujući savršenu higijenu u čitavom domu.
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda