Koja linija dizajna vam se sviđa?

Da li uživate u aromi sveže samlevenih zrna kafe? Da li uživate u biranju svojih omiljenih vrsta od svih vrsta kafe i čaja na svetu? Ako da, onda su Miele samostojeći kafe aparati CM6 i CM7 prava stvar za vas. Možete da menjate sva podešavanja aparata i prilagodite ih svom ukusu. Miele samostojeći kafe aparati dobro se uklapaju bilo gde u vašoj kuhinji – pa čak i u dnevnoj sobi, zastakljenoj terasi ili gde god želite da uživate u aromatičnoj svežoj kafi pritiskom na dugme.
Uređaj CM7 sa komandama C-Touch
Miele CM7 je napravljen za gurmane – čak i po dizajnu. Prvoklasno kućište ima jasne linije u stilu klasičnih kafe aparata sa trajnim filterima. Puristički dizajn i visokokvalitetni materijali čine CM7 pravim draguljem u svakoj kuhinji i kancelariji. Dostupan je u klasičnoj Obsidian Black i elegantnoj Brilliant White boji.
Uređaj CM6 sa komandama Direct Sensor
Kompaktan uređaj CM6 zadivljuje i svojim čistim linijama. Ovaj primetan dizajn naglašen je živopisnim konturama, zbog čega predstavlja atrakciju u svakoj kuhinji kitchen. Možete odabrati boju Obsidian Black, Lotus White ili Graphite Grey.
Pogodan displej C-Touch omogućava laku i intuitivnu upotrebu uređaja CM7. Možete izabrati i prilagoditi omiljena pića uz nekoliko dodira prstom. U isto vreme, displej je lako čitljiv i diskretan uz jasan beli tekst na crnoj pozadini. 
Komande DirectSensor uz moderan rad dodirom pružaju najveću moguću pogodnost. Sve komande su uredno raspoređene oko četvororednog čitljivog tekstualnog displeja; navigacija je laka i intuitivna. Izaberite omiljen specijalitet od kafe pomoću jednog od četitri glavna simbola; zatim možete izabrati željene dodatne funkcije na traci sa tasterima ispod displeja.
CM5
Nova CM5 serija predstavlja impresivan proizvod koji objedinjuje inovativnu tehnologiju u unutrašnjosti uređaja sa ekskluzivnim dizajnom spoljašnjosti. Kompaktni stoni aparati za kafu pružaju vam priliku da se iskažete u punoj meri – nenametljiva Graphite siva, klasična Obsidian crna ili strastvena Tayberry crvena boja. Za još veći nivo ekstravagancije izaberite Graphite sivi ili Rosé zlatni model u ekskluzivnoj PearlFinish verziji.
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda