Intuitivan rad Miele kuhinjskih aspiratora

SmartControl  
Visok kvalitet i funkcionalnost: uživajte u praktičnim kontrolama osetljivim na dodir sa ekranom žute boje. Svojom bojom i principom rada savršeno se uklapa sa Miele kuhinjskim pločama sa funkcijom SmartSelect i savršeno pogoduje upotrebi u kombinaciji sa funkcijom Con@ctivity i Miele aplikacijom.
ComfortControl 
Miele ugrađena ComfortControl kontrola osetljiva na dodir omogućava da sa lakoćom izaberete širok spektar podešavanja. Uključite ili isključite aspirator ili odaberite nivo jačine ventilatora jednim dodirom. Takođe možete da podesite osvetljenje. U zavisnosti od modela, ComfortControl može da se koristi sa funkcijom Con@ctivity i Miele aplikacijom.Tu možete da podesite vreme rada ili da pokrenete indikator filtera. 
EasySwitch 
Bilo da želite da podesite odgovarajući nivo jačine ventilatora ili da podesite osvetljenje vašeg Miele aspiratora pomoću kontrole EasySwitch, sve osnovne funkcije možete da izaberete pomoću kontrola na dodir. Kontrolisanje podešavanja daje prijatan osećaj i izuzetno je brzo i lako. U zavisnosti od modela, kontrolu možete da koristite sa funkcijom Con@ctivity i Miele aplikacijom.Tu možete da podesite vreme rada ili da pokrenete indikator filtera. 
SmartControl White 
Prvoklasni rad: upravljajte aspiratorom pomoću elegantne kontrole na dodir sa ekranom bele boje Svojom bojom i principom rada savršeno se uklapa sa Miele kuhinjskim pločama sa funkcijom SmartSelect White i savršeno pogoduje upotrebi u kombinaciji sa funkcijom Con@ctivity i Miele aplikacijom.
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda