Pranje i sušenje u jednom procesu u jednom uređaju

Miele mašine za pranje i sušenje veša vam omogućavaju da operete pun bubanj veša. Ipak, pošto je vešu potrebno više prostora za sušenje, količina veša koja se suši mora da bude manja po ciklusu. Ako redovno imate potrebe za pranjem velikih količina veša, preporučujemo mašinu za pranje veša i odvojenu mašinu za sušenje veša. Dva odvojena uređaja vam omogućavaju da perete i sušite istovremeno i tako brže savladate tu planinu veša. Koje god rešenje da izaberete, naši uređaji pružaju savršene rezultate pranja i precizne rezultate sušenja. Ili, drugim rečima – obrada veša na način kompanije Miele.U svakoj prilici prikladni za 5 kg veša za pranje i sušenje, naši kompaktni uređaji su idealni za potrebe jednog korisnika ili za uslove kada se postavljaju u malom prostoru.Za 2 ili više osoba predlažemo naše XL modele, ako ima dovoljno prostora. Za porodice koje peru velike količine veša dva zasebna uređaja su savršen izbor za istovremeno pranje i sušenje.
Miele kompaktna mašina za pranje i sušenje veša
Kompaktna tehnologija, kompaktne dimenzije. Sa dubinom kućišta od 60 cm, Miele WT1 mašina za pranje i sušenje veša može neprekidno da pere i suši do 4 kg veša. Ako želite samo da perete veš, mašina može da primi do 7 kg veša u jednom ciklusu. Zbog toga je mašina idealna za manja domaćinstva sa prosečnom količinom veša. Uz kompaktan model WT1, možete da izaberete između dve različite vrste nagiba prednje maske.
Ravna maska
Mašina za pranje i sušenje veša s ravnom maskom se može savršeno integrisati u vašu postojeću kuhinju. Jednostavno se može gurnuti ispod radne površne s visinom otvora od najmanje 85 cm. Alternativno, poklopac mašine se može zameniti kompletom za podgradnju. To omogućava ugradnju mašine za pranje i sušenje veša u otvoru visine od samo 82 cm.
Nagnuta prednja maska
Ako želite da montirate svoju mašinu za pranje i sušenje veša kao samostojeći uređaj u stan ili podrum, idealan je model sa nagnutom prednjom maskom. Blag nagib prednje maske vam omogućava da lako čitate displej.
Miele XL mašine za pranje i sušenje veša
Ova velika mašina za pranje i sušenje veša idealna je za domaćinstva sa velikom količinom veša. Uz dubinu kućišta od 67 cm, do 6 kg veša može da se opere i osuši u jednom procesu. Ako želite samo da operete veš, mašina se može napuniti sa do 9 kg veša. XL model je osmišljen kao samostojeća mašina i ima zakošenu kontrolnu tablu koja olakšava čitanje ekrana.
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda