Kratko i jasno: 125 godina kvaliteta

Proslavite našu 125. godišnjicu sa nama i istražite našu prilagođenu kolekciju. Modeli 125. izdanja – pruža promotivne cene, inovativne funkcije i dodatnu opremu. 125 Gala Edition modeli – pružaju besplatnu 125. nedeljnu produženu garanciju, dodatnu opremu i inovativne funkcije. Pored toga, izabrani kuhinjski uređaji sada su dostupni u ekskluzivnoj mat crnoj boji.*

Od projektovanja i plasiranja našeg prvog separatora kreme 1899. godine, naša filozofija i uverenja ostaju neizmenjeni: Immer Besser. Kroz kvalitet i inovacije nastavljamo da unapređujemo vaš dom i život uz ekskluzivne dizajne, praktične funkcije i pametne uređaje.
Naša jubilarna kolekcija

Počastite se posebnim ponudama

Slika Miele Triflex usisivača
Slika Miele mašina za pranje veša

125 Gala Edition: prestižni uređaji, produžene pogodnosti.

Naši najprestižniji uređaji sada su dostupni sa besplatnom dodatnom opremom, inovativnim funkcijama i besplatnom 125-o nedeljnom produženom garancijom*. Uživajte u pogodnostima brze popravke, servisiranja i zamene – sve obezbeđuje Miele. Pored toga, izabrani kuhinjski uređaji sada su dostupni u ekskluzivnoj mat crnoj boji.
Slika Miele mašine za pranje sudova sa PowerDisk
Žena koja otvara kutiju

Snižene cene, dodatna oprema za 1 RSD. Do 125 meseci produžena garancija.

Pridružite nam se u proslavi neverovatnog 125. godišnjeg putovanja našeg brenda i uživajte u pogodnostima promotivnih cena i dodatne opreme za samo 1 dinar na odabrane proizvode.Samo tokom ograničenog perioda možete da uživate i u izvanrednoj bezbrižnosti tako što ćete kupiti 125. mesečnu produženu garanciju za samo 44.000 RSD – potpuno pod upravom kompanije Miele i dostupno samo za izabrane proizvode***, obezbeđuje pouzdanu, brzu popravku ili zamenu za novi uređaj po potrebi.

Otkrijte naše najprodavanije proizvode

Inovativne funkcije. Premijum kvalitet. Immer Besser.

Triflex HX2 125 Edition Usisivač

G 7191 SCVi 125 Edition Mašina za sudove

125 godina ...

Kreiramo najmodernije uređaje, osmišljene za dugoročnu upotrebu.

Kvalitet

Obezbeđuje inovativne tehnologije i odlične rezultate – od 1899. godine.

Inovacija

Ponosimo se izradom premijum dizajna koji savršeno upotpunjuju vaš dom.

Bezvremenski dizajn

Svi naši proizvodi i patentirane funkcije osmišljeni su tako da ispunjavaju naše najviše standarde.

Ekskluzivne funkcije

Neprikosnoveni fokus na izradi – jer kvalitet uvek pobeđuje na kraju.

Jedinstveni Miele

Najčešće postavljana pitanja

Sve što želite da znate o aktivaciji produžene garancije i Miele aplikaciji**. Kliknite ovde za kompletnu listu često postavljanih pitanja, dok se Odredbe i uslovi mogu pronaći ovde.

Kako mogu da aktiviram 125-o nedeljnu produženu garanciju za svoj uređaj?

QR kôd

Proverite da li je vaš uređaj podoban za 125-o nedeljnu produženu garanciju. Da biste aktivirali 125-o nedeljnu produženu garanciju, potrebno je da povežete uređaj sa Miele aplikacijom**. Za usisivače i KWT 7112 iG obsw/matt 125 Gala Edition dovoljno je da registrujete proizvod u Miele aplikaciji**. Skenirajte QR-kôd da biste preuzeli ili otvorili Miele aplikaciju**. Pratite uputstva u Miele aplikaciji** da biste dodali novi Miele uređaj. Od vas će se zatim automatski tražiti da aktivirate 125-o nedeljnu produženu garanciju.

Da li je 125-o nedeljna produžena garancija dostupna na svim Miele uređajima?

125-o nedeljna produžena garancija dostupna je na izabranim proizvodima u znak proslave 125. godišnjice kompanije Miele. Pogledajte detalje na modelima 125 Gala Edition ovde.

Kako mogu da povežem svoj uređaj sa Miele aplikacijom**

Preuzmite Miele aplikaciju** iz prodavnice App Store ili Google Play Store. Otvorite aplikaciju i pratite uputstva da biste dodali svoj uređaj. Za postupno uputstvo za proces uparivanja takođe pogledajte naše video-zapise za uparivanje.

Koji je ukupan garantni period mog 125 Gala Edition uređaja?

Dodatna garancija počinje direktno nakon isteka 2-godišnje Miele garancije, produžujući je za 125 nedelja. Ukupan garantni rok iznosi do 4 godine i gotovo 5 meseci.

Moj uređaj je podoban za dodatnu 125-o nedeljnu produženu garanciju. Da li mogu takođe da produžim pokrivenost garancijom na duže vreme?

Da, možete da produžite dodatnu 125-o nedeljnu produženu garanciju na ukupno 10 godina uz jednokratnu naknadu. Obratite se našem Miele centru za kontakt.

Šta je 125-o mesečna produžena garancija i kako mogu da je dobijem?

Uživajte u izvanrednoj bezbrižnosti tako što ćete kupiti opcionu produženu garanciju za ukupno 125 meseci* (10 godina i 5 meseci), za samo 44.000 RSD. 125 meseci pokrivaju period od 10 godina plus dodatnih 5 meseci, uključujući 2 godine Miele garancije. 

Za detaljnije informacije kliknite ovde.

Koje su prednosti korišćenja Miele aplikacije**?

Vaše savršeno društvo: Uz Miele aplikaciju**, uvek možete da pratite Miele uređaje. Da li želite da pratite proces pečenja u rerni ili da saznate da li se program pranja završio? Aplikacija vam pruža sve neophodne informacije, a koristi se brzo i jednostavno. Dodatne usluge su takođe dostupne, na primer poručivanje omiljenih Miele potrošnih materijala i dodatne opreme kroz samo nekoliko klikova.

Koje nove funkcije su dodate u Miele aplikaciju** za 125. godišnjicu?

Uz 125 godina stručnog znanja, jasno vidimo da je budućnost kućnih uređaja pametna. Zato uvodimo uzbudljive nove funkcije, kao što su Komandna tabla za potrošnju, Održivi recepti ili Saveti za eko-upotrebu i skladištenje.

Održivo kuvanje

Ekološko kuvanje nije samo kuvanje povrća na pari. Slavimo godišnjicu kompanije Miele uz dodatne održive recepte u Miele aplikaciji**. Otkrijte kako da kuvate na ekološki način uz Miele aplikaciju**, dobijajte slasne ideje, ali takođe podržite izbegavanje bacanja hrane uz savete za kuvanje i skladištenje.

Komandna tabla za potrošnju

Uživajte u potpunoj transparentnoj potrošnji energije i potrošnji vode, tako što ćete povezati mašinu za pranje veša ili mašinu za pranje sudova sa Miele aplikacijom**. Prilagođeni mesečni izveštaji sa pojedinačnim uvidima – popularna funkcija među korisnicima – podešava se tako da se pokreće tokom godine obeležavanja godišnjice u Miele aplikaciji**. Imate pune ruke posla? Praktično zatražite podatke o potrošnji od usluge Alexa ili Google.

Neprekidno ažuriranje

Da li želite da vaši povezani Miele kućni uređaji uvek budu ažurirani sa lakoćom? Nema problema, zahvaljujući našoj funkciji RemoteUpdate. Dostupna ažuriranja softvera za vaše Miele kućne uređaje jednostavno se preuzimaju i instaliraju kada je to moguće. Detalji o ažuriranju mogu se pronaći u Miele aplikaciji** kao napomene o izdanju.

Fusnote
  1. 1.
    *Ponude se razlikuju u zavisnosti od modela. Pronaći ćete vaučer za preuzimanje besplatne dodatne opreme i/ili produžene garancije u pakovanju proizvoda. Jednostavno skenirajte QR kôdove na vaučeru i pratite uputstva. Produžena garancija počinje da važi direktno nakon 2-godišnje Miele garancije, čime se garancija produžuje za 125 nedelja. Važe odredbe i uslovi produžene garancije (miele.xy/125-terms). Imajte u vidu da se garancija mora aktivirati u roku od 30 dana od kupovine uređaja putem Miele aplikacije**.
  2. 2.
    ** Dostupno za mobilne uređaje (minimalne sistemske zahteve pročitajte u okviru informacija koje je dostavila prodavnica aplikacija). Dodatna digitalna ponuda kompanije Miele & Cie. KG. Sve pametne aplikacije omogućene su preko sistema Miele@home. Opseg funkcija može da varira u zavisnosti od modela i države.
  3. 3.
    ***125 meseci pokrivaju 10 godina plus dodatnih 5 meseci, uključujući 2 godine Miele garancije. Više informacija o [dodati vezu na strani Produžena garancija u odeljku Servis]. 125-o mesečna produžena garancija ne može se kupiti za sledeće kategorije proizvoda: usisivači, aparati za kafu /CVA, MasterCool, Dialog rerne, šporeti (US).

Prijavite se na naš NEWSLETTER

Ostanite u toku sa novim proizvodima, promocijama i novostima.