Šta bi vaš usisivač trebalo da može da uradi?

Izvanredan na drvenim podovima: Parquet
Zahvaljujući svojoj nežnoj četki za parket, Parquet je idealan za pažljivo čišćenje osetljivih tvrdih podova. 
99,999% reine Luft*: Allergy
Usisivač Miele Allergy pouzdano uklanja polen, grinje i druge alergene sa svih podova, ali ne samo to. Njegov filter HEPA 13 * čisti čak i vazduh u prostoriji: Tokom usisavanja iz okolnog vazduha biva filtrirano više od 99,999% svih čestica *, čak i fina prašina. Alergični ljudi konačno mogu da dišu sa lakoćom!
Model za sve vlas. kuć. ljubimaca: „Cat & Dog”
Cat & Dog pouzdano uklanja duge i kratke dlake sa tepiha i prostirki svojom turbo četkom. Aktivni filter AirClean delotvorno neutrališe neprijatne mirise tako da ne mogu da se šire.
Prilagođena rešenja za posebne zahteve
Različiti domovi i životni stilovi zahtevaju individualna rešenja. Miele ima za cilj da zadovolji vaše lične potrebe za higijenom u prostoriji na najbolji mogući način. Zato Miele nudi razne usisivače s posebnim funkcijama.Sa opcionalnim originalnim Miele dodacima možete da prilagodite svoj Miele usisivač promenljivim potrebama, čak i nakon kupovine npr. s dolaskom kućnog ljubimca, postavljanjem nove podne obloge ili ako se javi alergija na kućnu prašinu.
Nega podova na lak način: Comfort
Ovaj Miele usisivač se tako lako koristi: sve važne funkcije se lako kontrolišu putem daljinskog upravljača na ručki. Zahvaljujući zakretnim točkovima Dynamic Drive, ručka Miele Comfort može da se pomera bez napora. Filter HEPA 13 osigurava savršen vazduh u prostoriji.
U skladu sa EN 60312-1U skladu sa EN 1822/2011 Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda