Vrhunski dizajn i tehnologija u velikoj razmeri

MasterCool kombinuje vrhunski dizajn, impresivne inovacije i nenadmašne pogodnosti rashladnih uređaja najviše klase. Uživajte u odličnom Miele kvalitetu koji maksimalno teži savršenstvu.
Impresivan izgled
Izvanredan izgled uređaja MasterCool odslikava preciznost i posvećenost izboru materijala i izradi. Nenadmašan dizajn ukazuje na izuzetno obraćanje pažnje na detalje.
Neprevaziđen kvalitet
Savršenstvo i preciznost najvišeg kvaliteta. To započinje od izbora pravih materijala. Visokokvalitetne staklene police, plastika otporna na grebanje i čvrsti aluminijumski okviri karakteristike su najvišeg kvaliteta. Znanje i iskustvo su najbolji savetnici na putu izrade vrhunskih proizvoda.
Najbolji dizajn
Jedinstvena unutrašnjost nema zamerki. Horizontalne linije ističu puristički dizajn. Glatki i lakirani beli bočni paneli unutar uređaja se lako čiste i doprinose savršenom osvetljenju koje ne blješti.
Maksimalna pogodnost
Uređaji MasterCool svakog dana pružaju vrhunske pogodnosti kao što su idealni uslovi čuvanja hrane, ispuštanje leda i vode, briljantan koncept osvetljenja i pogodno rukovanje. Uređaji MasterCool ispunjavaju i najveće zahteve svakodnevnih potreba.
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda