Ugradne mašine za sudove

    Koji korisnički interfejs vam se dopada više?

    M Touch S
    Kontrole osetljive na dodir: uz M Touch S možete da listate i prevlačite prstom za kretanje roz meni i biranje programa korišćenjem ikonica – slično kao na pametnom telefonu. Ekran osetljiv na dodir prikazuje celokupni sadržaj menija jasno i koncizno. Ovaj korisnički interfejs ne samo da je jednostavan za vas da ga koristite, već blago nagnut ekran osigurava dobru čitljivost. Na kraju, ekran je primetno jednostavan za čišćenje.
    Senzorno upravljanje
    Kada izaberete program koji koristi senzorno upravljanje, širok izbor programa sa direktnom mogućnošću biranja jasno je prikazan na panelu. Nazivi programa i dodatni sadržaj prikazani su putem jasnog tekstualnog TFT ekrana sa jednim redom.
    Dizajn
    Moderni izgled u Obsidian crnoj sa visokokvalitetnim nerđajućim čelikom stavlja posebne akcente i savršeno se prilagođava kuhinjskom okruženju. U zavisnosti od modela, blistavo bela verzija je takođe dostupna.
    M Touch Vi
    Naš novi M Touch Vi ekran pruža maksimalnu praktičnost: možete da izaberete programe jednostavnim dodirivanjem ili prevlačenjem velikog TFT ekrana – praktičnost koju ne možete da doživite ni sa jednom drugom potpuno integrisanom mašinom za pranje sudova.
    TFT ekran
    Programi za pranje sudova i opcije mogu se izabrati ili promeniti dodirivanjem simbola na panelu – brzo i jednostavno. Mnogim programima se može direktno pristupiti. Jasni tekstualni TFT ekran sa jednim redom pruža lako čitljive informacije. U zavisnosti od modela, panel može da sadrži Miele logotip sa pozadinskim osvetljenjem.
    Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda