Nenadmašna fleksibilnost

Celokupna površina
Uživajte u potpunoj slobodi: možete koristiti celu površinu ploče bez označenih zona za kuvanje čime dobijate maksimalnu fleksibilnost. Posuđe za kuvanje možete postaviti gde god želite tako da odgovara bilo kojoj situaciji. Do šest šerpi, tiganja i posuda za pečenje pogodnih za indukciju možete da postavite gde god želite. Naše ploče za kuvanje sa indukcijom po celoj površini dostupne su u različitim širinama .
Inteligentno prepoznavanje posuda 
Fleksibilna ploča – fleksibilan rad: uz funkciju inteligentnog prepoznavanja posuđa, kontrole se uvek pomeraju u odnosu na to gde se posuđe nalazi na ploči. Polje sa kontrolama je vidljivo samo kada se posuđe nalazi u adekvatnom položaju odajući time izuzetno elegantan izgled. Uvek su dodeljene odgovarajućoj posudi i kada se pomeri, pomeriće se i date kontrole. Sve ploče za kuvanje sa indukcijom po celoj površini su opremljene pametnim prepoznavanjem posuda. 
Pomoćno sredstvo za pozicioniranje 
Posuđe u prvom planu: ova funkcija obezbeđuje da se vaše posuđe uvek nađe u idealnom položaju. Tako se optimizuje proces kuvanja i sprečava postavljanje posuđa za kuvanje u pogrešan položaj i korišćenje pogrešnih postavki. Optimalni položaj biće naznačen zvučnim i vizuelnim signalima na veoma intuitivan način – sve što treba da uradite je da pomerite posuđe u skladu sa njima. 
SilentMove 
Zahvaljujući funkciji SilentMove, možete da pomerate posuđe za kuvanje po ploči za kuvanje naročito tiho. To se obezbeđuje zahvaljujući posebnoj štampi na keramičkom staklu. To znači da možete praktično i tiho da premeštate posuđe – za prijatan užitak u kuvanju.
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda