Ispunjava vaše zahteve

Ugradna ili samostojeća? Miele nudi dva različita modela mikrotalasnih rerni: one koje se ugrađuju u ugradni prostor i jedinice koje stoje na radnoj površini. Njihov legendarni dizajn i filozofija pametnih kontrola se savršeno stapaju sa dizajnom vaše kuhinje. Takođe možete da izaberete Miele rerne sa dodatnom funkcijom miktrotalasnog režima rada kada želite udobnost kombinovanog uređaja. Više informacija potražite u odeljku za proizvode „Mikrotalasna kombinovana rerna“.

Različiti uređaji, skladan dizajn

Sastavite skladnu kuhinju: Miele mikrotalasne rerne sa kontrolnim poljem na vrhu savršeno se uklapaju sa drugim Miele ugradnim uređajima. To znači da se mogu postaviti bilo gde u vašoj kuhinji. Vrata uređaja se otvaraju nadole, kao kod rerni. Pošto su kontrole postavljene na gornjoj strani, više prostora preostaje u unutrašnjem prostoru.

Poznati klasik

SideControl uređaji sa kontrolama koje se nalaze na standardnoj poziciji, sa strane, takođe se savršeno uklapaju sa ostalim Miele ugradnim uređajima. SideControl ugradni uređaji mogu da se kombinuju vertikalno sa drugim Miele ugradnim uređajima ili da se montiraju zasebno. Vrata uređaja se otvaraju sa strane.

Fleksibilno pozicioniranje