Pravna napomena

Pravna napomena

© Autorska prava svih Miele d.o.o. internet stranica:

Miele d.o.o.
Bulevar Zorana Đinđića 64a
11080 Novi Beograd
Srbija
Tel.: +381-11-655-6086
Fax: +381-11-655-6085
E-mail: info@miele.rs

Odgovornost / tehnički upiti

Miele d.o.o.
Bulevar Zorana Đinđića 64a
11080 Novi Beograd
Srbija
Tel.: +381-11-655-6086
Fax: +381-11-655-6085
E-mail: info@miele.rs


Informacije o Miele d.o.o.    

Kompanija je predstavništvo sa centralom u Gütersloh-u, registrovanoj u sudu Gütersloh-a, HRA 3268.
Odgovorna lica:

Miele Verwaltungs-GmbH, Gütersloh,
Registrovan u sudu Gütersloh-a, HRB 1325.

Zinkann Verwaltungs-GmbH,
Gütersloh, registrovan u sudu Gütersloh-a, HRB 1324.

Kontakt:
Miele & Cie. KG
Carl-Miele-Straße 29
D-33332 Gütersloh
Postbox
33325 Gütersloh
E-Mail: info@miele.de

Miele bezbednost podataka

Miele ne koristi Vaše lične podatke bez Vašeg znanja

1. Upotreba ličnih podataka

Miele će podatke poput Vašeg imena, adrese, e-mail adrese, broja telefona ili faksa koristiti isključivo u svrhe zbog kojih ste ih dostavili (na primer radi procesuiranja zahteva za katalozima Ili kako bi se procesuirale porudžbine). Podaci se koriste radi informisanja i usluga, u skladu sa Vašim zahtevima i u cilju kontinuiranog unapređenja kvaliteta naše ponude. Vaši lični podaci će se koristiti isključivo unutar Miele grupe i od strane naših partnera ovlašćenih da obrade Vaš zahtev. U cilju zaštite Vaših ličnih podataka, Miele ulaže izuzetne napore. Shodno tome, tokom pretraživanja naše internet stranice, Vaši lični podaci i njihova zaštita će u potpunosti biti u skladu sa propisima države u kojoj je rađena administracija internet stranice.

 2. Tehnologije

Ovaj sajt koristi Google Analytics. Pomenuta Google web-analiza  se koristi radi procene prometa na internet stranici. Ovim se u ime Miele-a sastavljaju izveštaji Vaših web-sajt aktivnosti, a kako bi se omogućilo da Miele unapredi internet sadržaj prema Vašim potrbama. Izvedeno je zahvaljujući IP maskiranju, u anonimnom maniru, koji koristi deo IP adrese. Na taj način je nemoguće doneti zaključak o on-line ponašanju korisnika. Sakupljeni podaci su korisni samo u statističke svrhe i u anonimnoj formi. Google neće koristiti vašu skraćenu IP adresu dovodeći ih u vezu sa ijednim Google podatkom.  Odobrenje za web analizu može biti ukinuto u svakom momentu. Ekstenzija za Vaš pretraživač može biti preuzeta i instalirana od strane Google websajta (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout). 

3. Bezbednost

Miele garantuje zaštitu Vaših ličnih podataka od gubljenja, uništavanja, korupcije, manipulacije, neovlašćenog pristupa i neovlašćenog obelodanjivanja.

4. Hyperlink-ovi ka drugim internet stranicama

Upućivanje (takozvani hyperlink-ovi) na Miele internet stranici može Vas povezati na stranice drugih kompanija. Miele ne preuzima odgovornost za sadržaj tih stranica, kao ni za pravilnik o zaštiti podataka istih.

 5. Pitanja bezbednosti podataka

Ukoliko imate pitanja u vezi sa Miele zaštitom podataka, ne ustručavajte se da kontaktirate naš web-master putem info@miele.rs.

6. Dalja unapređenja u internet tehnologijama / strategija zaštite podataka

Naravno da će dalje razvijanje u internet tehnologijiama uticati na našu strategiju zaštite podataka. Ukoliko bude bilo potrebe da modifikujemo naš pravilnik, na ovom sajtu će biti pravovremeno obaveštenje o promenama.

7. Odricanje

Učinjeni su veliki napori kako bi se osigurala tačnost pruženih informacija. Međutim, usled kontinuiranog unapređenja proizvoda, Miele zadržava pravo da bez prethodne najave napravi izmenu opisa proizvoda.

Postavljen je websajt Onlajl rešavanje sporova (Online Dispute Resolution) koji je namenjen da pomogne rešavanju sporova između potrošača i trgovca van suda. Da biste pristupili ovom websajtu molim vas sledite sledeći link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Naša E-mail adresa: info@miele.rs