Umreženi kućni aparati

Više podataka o Umreženi kućni aparati

Najčešća pitanja

Sve o umrežavanju

Da li imate pitanja u vezi sa Miele kućnom mrežom? Naveli smo odgovore na najčešća pitanja na sledećoj vezi.

Pronađi više podataka o "Najčešća pitanja"
a href="mailto:Miele@mobile"Miele@mobile/a aplikacija – recepti

Želite da evocirate praznične uspomene?

Veoma lako sa pravim receptom. Svako može da peče i kuva – pomoću funkcije za recepte na Miele@mobile aplikaciji to je lako. Želite da skuvate kulinarsko iznenađenje? Sve što vam je potrebno je smart mobilni telefon ili tablet i imaćete pravi recept i šoping listu na dohvat ruke. Ova aplikacija čini kuvanje ukusnih jela veoma lakim, čak iako ste kuvar povremeno.

Pronađi više podataka o "a href="mailto:Miele@mobile"Miele@mobile/a aplikacija – recepti"
SmartStart

Sunčeva svetlost proizvodi dobro raspoloženje?

I struja za mašinu za sušenje veša! Želite da iskoristite energiju sunčanog popodneva. U bašti sa svojom porodicom – kao i za održivo upravljanje energijom. Uz SmartStart vaši uređaji u domaćinstvu koriste struju automatski kada se proizvodi po razumnim cenama. Bilo preko sopstvenog sistema za solarnu energiju ili kada su tarife za struju naročito niske.*

Pronađi više podataka o "SmartStart"
Aplikacija Scout RX2

Nemate vremena za važne stvari u životu?

Novi robotski usisivač Miele Scout RX2 sa funkcijom MobileControl održava vaš dom dok ste u njemu i van njega. Gde god da se nalazite, vaši podovi su uvek čisti.

Pronađi više podataka o "Aplikacija Scout RX2"
Food Service

Nešto vam nedostaje za novi recept?

Zašto da ne pripremite nešto što vam se zaista jede – bez potrebe da izlazite i kupite. Ako ste dobili inspiraciju na osnovu recepta iz aplikacije Miele@mobile, možete na brz i praktičan način da dobijete odgovarajuće sastojke: veza u okviru aplikacije omogućava vam da direktno naručite hranu preko mreže koristeći uslugu Food Service, i ona će vam na praktičan način biti dostavljena kod kuće. Praktičnost se nalazi na samo nekoliko klikova – time štedite vreme i nije vam potrebna kesa za kupovinu.

Pronađi više podataka o "Food Service"
Umrežavanje uređaja uz Miele@home

Sloboda je ovde kod kuće

"Sloboda? Za mene je sloboda isto što i kvalitet života. Mogu u potpunosti da iživam u slobodi ako imam sve u svom vidokrugu."*

Pronađi više podataka o "Umrežavanje uređaja uz Miele@home"
SuperVision

Društveno okupljanje u kuhinji?

I znate šta se dešava sa vašim vešom. Jednostavno uživajte u trenutku – naročito u dobrom društvu u kuhinji. Možete maksimalno da iskoristite pogodnost umreženih uređaja za domaćinstvo virtuelno u prolasku: uz SuperVision možete da vidite status uređaja, a da ne morate da izvlačite svoj pametni telefon – potpuno neupadljivo na ekranu uređaja za kuhinju*.

Pronađi više podataka o "SuperVision"
Aplikacija Miele@mobile

Ne možete istovremeno da budete svuda?

Definitivno vi! Uvek dajete sve od sebe i volite da imate stvari pod kontrolom. Aplikacija Miele@mobile je dostupna tako da možete da budete sigurni da je sve dobro kod kuće dok ste vi van nje. Omogućava vam da pratite status uređaja i primaćete obaveštenja, na primer, kada se podešeni program pranja završio. Čak i ako trenutno morate da završite važnije misije. *

Pronađi više podataka o "Aplikacija Miele@mobile"
ShopConn@ct

Pogodna onlajn kupovina za svakodnevne namirnice?

To će vam pružiti više vremena van mreže za vaše posebne stvari! Ne treba da brinete o trivijalnim stvarima – recimo, da li imate dovoljno tableta za mašinu za pranje sudova kod kuće. Jednostavno se oslonite na Miele uređaj za takve stvari: vaša mašina za pranje sudova će vas obavestiti kada tablete, pomoć za ispiranje ili so budu na izmaku. A uz ShopConn@ct pogodno možete da naručite sve onlajn – sa pametnog telefona ili tableta.*

Pronađi više podataka o "ShopConn@ct"
Glasovno upravljanje

Sve je pregledno – bez pametnog telefona?

Jednostavno pitajte servis Alexa. Neka vam ruke budu slobodne za važnije stvari u životu. Bez potrebe da držite pametni telefon u ruci, sada možete da upravljate vašim uređajima glasom: pomoću uređaja Amazon Echo i servisa Alexa Voice Service možete lako da proverite status vaših uređaja ili da zatražite korisne informacije kao što je odgovarajući izbor programa pranja veša – i da ostanete fokusirani na ono što radite.

Pronađi više podataka o "Glasovno upravljanje"
Pametna kuća

Da li je moja pametna kuća zaista inteligentna?

Ne dok se i aspirator ne udruži sa osvetljenjem u vašem domu. Inteligentna kuća nije inteligentna dok sve komponente ne budu kompatibilne. A željena pogodnost nije prisutna sve dok sve ne bude centralno kontrolisano. Miele uređaji omogućeni za mrežu mogu da se integrišu u postojeću pametnu kuću sa dobro projektovanim partnerskim rešenjima, omogućavajući vam da uživate u efikasnosti i pogodnosti celovite kućne mreže.

Pronađi više podataka o "Pametna kuća"
MobileControl

Spontana žurka za sat vremena?

Frižider se već hladi! Savršene prilike nisu vezane za tačno određeno vreme. Razvili smo MobileControl tako da možete spontano da uživate u njima. Čak i kada ste van kuće, držite konce u svojim rukama uz mobilnu kontrolu. Uz funkciju brzog hlađenja, možete da pripremite frižider za sveže poslastice koje ćete uskoro doneti kući da biste u njima uživali sa prijateljima.*

Pronađi više podataka o "MobileControl"
WiFiConn@ct

Želite li da iskoristite prednosti sis. Miele@home?

Vaš ulazak u svet umrežavanja uređaja za domaćinstvo proći će bez napora – Miele@home sistem je jednostavan koliko je i pogodan. Pojedinačni Miele uređaji za domaćinstvo se umrežavaju koristeći WiFiConn@ct – drugim rečima, direktno se povezuju sa WiFi ruterom u kući. Kada se povežu, možete da nadgledate i rukujete* umreženim uređajima pogodno sa pametnog telefona ili tableta preko aplikacije Miele@mobile.

Pronađi više podataka o "WiFiConn@ct" zavisi od uređaja i modela
Interaktivni Miele pomoćnik

Planine veša?

Možete da ih savladate uz nešto pametne pomoći. U nekim situacijama dobro je osloniti se na profesionalnu pomoć – na primer, u slučaju savršene nege za veš. Interaktivni Miele pomoćnik će preporučiti najpogodniji program za pranje. Bilo da se radi o obojenom ili belom vešu, pamuku ili svili, malo ili puno zaprljanom vešu – uz Miele pomoćnika uvek postižete savršene rezultate za veš.

Pronađi više podataka o "Interaktivni Miele pomoćnik"

Dodatna oprema

Miele Original Zubehör