Umreženi kućni aparati

Više podataka o Umreženi kućni aparati

Umrežavanje uređaja uz Miele@home

Sloboda kod kuće

„Sloboda? Za mene je sloboda isto što i kvalitet života. Mogu u potpunosti da iživam u slobodi ako imam sve u svom vidokrugu.”*

Pronađi više podataka o "Umrežavanje uređaja uz Miele@home"
Aplikacija Miele@mobile

Ne možete istovremeno da budete svuda?

Sada možete! Uvek dajete sve od sebe i volite da imate sve pod kontrolom. Da bismo vam pomogli da budete sigurni da sve dobro funkcioniše kod kuće, tu je aplikacija Miele@mobile. Omogućava vam da proverite status svojih uređaja i da budete obavešteni kada se završi ciklus pranja, na primer. Čak i kada ste zauzeti obavljanjem drugih poslova.*

Pronađi više podataka o "Aplikacija Miele@mobile"
Aplikacija Miele@mobile – MobileControl

Spontana žurka za sat vremena?

Savršene trenutke treba iskoristiti kada se pojave. Za vas smo razvili tehnologiju MobileControl da bismo vam omogućili da iskoristite takve trenutke. Čak i kada niste kod kuće, držite konce u svojim rukama pomoću mobilnih komandi. Na primer, možete da aktivirate funkciju SuperCool na svom frižideru da biste spustili temperaturu pre nego što se vratite kući iz kupovine. Na novim uređajima za kuvanje je čak moguće izmeniti parametre kao što su temperatura i trajanje posebnih funkcija dok se programi izvršavaju.

Pronađi više podataka o "Aplikacija Miele@mobile – MobileControl"
Miele@mobile aplikacija – FoodView

Umrežavanje pruža ugodnije korišćenje

Kako napreduje pečenje hleba u rerni? Kamera u kabinetu rerne vam pokazuje šta se dešava – gde god da se nalazite.

Pronađi više podataka o "Miele@mobile aplikacija – FoodView"
Miele@mobile aplikacija – recepti

Želite da evocirate praznične uspomene?

Jednostavno je uz odgovarajući recept. Svako može da peče i kuva – uz pomoć funkcije recepta putem aplikacije Miele@mobile to je jednostavno. Želite da skuvate kulinarsko iznenađenje? Sve što vam treba je pametan telefon ili tablet i imaćete odgovarajući recept i spisak za kupovinu na dodir prsta. Ova aplikacija omogućava veoma jednostavno kuvanje ukusnih jela, čak i ako kuvate samo povremeno.

Pronađi više podataka o "Miele@mobile aplikacija – recepti"
Aplikacija Miele@mobile – ShopConn@ct

Pogodno onlajn poručivanje za svakod. namirnice?

Vreme van mreže možete iskoristiti za posebne stvari u životu. Ne treba da brinete o trivijalnim stvarima – recimo, da li imate dovoljno tableta ili novi PowerDisk za mašinu za pranje sudova kod kuće. Zahvaljujući novoj Stock funkciji za namirnice, uvek ćete biti informisani kada su zalihe tableta, sredstva za ispiranje ili soli na izmaku. A uz ShopConn@ct jednostavno sve možete da naručite onlajn – sa pametnog telefona ili tableta.

Pronađi više podataka o "Aplikacija Miele@mobile – ShopConn@ct"
Aplikacija Miele@mobile – Miele Assistant

Planine veša?

Savladajte ih uz pametnu pomoć. Neke situacije u životu je najbolje ostaviti stručnjacima – na primer, kada želite da postignete savršenu negu veša. Interaktivni Miele pomoćnik preporučuje najprikladnije programe pranja za vaš veš. Bilo da je veš u boji ili bele boje, od pamuka ili svile, veoma ili samo blago zaprljan – uz Miele pomoćnika vaš veš je uvek savršeno čist.*

Pronađi više podataka o "Aplikacija Miele@mobile – Miele Assistant"
Aplikacija Miele Scout RX2

Nemate vremena za važne stvari u životu?

Robot-usisivač kompanije Miele vam štedi vreme. Novi usisivač-robot Miele Scout RX2 s funkcijom MobileControl održava vaš dom dok ste u njemu i van njega. Gde god da se nalazite – vaši podovi su uvek čisti.

Pronađi više podataka o "Aplikacija Miele Scout RX2"
SuperVision

Društveno okupljanje u vašoj kuhinji?

I uvek znate šta se dešava sa vašim vešom. Uživajte u sadašnjem trenutku – naročito u društvu dobrih prijatelja u kuhinji. Iskoristite pogodnosti koje vam obezbeđuje umrežavanje uređaja: uz SuperVision, statusi vaših uređaja su uvek vidljivi na jedan pogled bez potrebe za korišćenjem pametnog telefona – jednostavno se diskretno pojavljuju na ekranu vaših kuhinjskih uređaja*.

Pronađi više podataka o "SuperVision"
Pametna kuća

Da li je moja pametna kuća zaista inteligentna?

Ne dok aspirator ne može da komunicira sa rasvetom u dnevnoj sobi. Pametna kuća je inteligentna samo ako su sve njene komponente međusobno kompatibilne. A savršeni nivo udobnosti se postiže tek nakon što se omogući centralno upravljanje svim uređajima. Uz sofisticirana rešenja naših partnera, umreženi uređaji kompanije Miele mogu da se integrišu u postojeći Smart Home sistem. Na taj način možete da uživate u efikasnosti i udobnosti personalizovane kućne mreže.

Pronađi više podataka o "Pametna kuća"
SmartStart

Lepo vreme vam donosi i dobro raspoloženje?

Neka mašina za sušenje veša radi! Iskoristite pozitivnu energiju sunčanog popodneva. U bašti sa svojom porodicom – kao i za održivo upravljanje energijom. Uz SmartStart vaši uređaji u domaćinstvu koriste struju automatski po najjeftinoj tarifi.*

Pronađi više podataka o "SmartStart"
WiFiConn@ct

Kako da najbolje iskor. pred. sistema Miele@home?

Svet umrežavanja uređaja nije tako nedostižan – uz pomoć sistema Miele@home jednostavan je koliko i praktičan. Umrežavanje pojedinačnih Miele uređaja sprovodi se uz pomoć funkcije WiFiConn@ct, koja omogućava direktno povezivanje sa WiFi ruterom u vašem domu. Zatim možete da praktično nadgledate i upravljate* svojim umreženim uređajima uz pomoć pametnog telefona ili tableta korišćenjem aplikacije Miele@mobile.

Pronađi više podataka o "WiFiConn@ct" zavisi od uređaja i modela
Najčešća pitanja

Sve o umrežavanju

Da li imate pitanja u vezi sa Miele kućnom mrežom? Naveli smo odgovore na najčešća pitanja na sledećoj vezi.

Pronađi više podataka o "Najčešća pitanja"

Dodatna oprema

Miele Original Zubehör