Kompanija Miele izbliza

Philosophie

Filozofija

Miele je nezavisna kompanija u porodičnom vlasništvu od svog osnivanja 1899. godine i jednako je posvećena svojim vlasnicima, zaposlenima, mušterijama, dobavljačima, životnoj sredini i društvu.

Saznajte još nešto
Historie

Istorija


Osnivači su utisnuli „Immer besser“ na svoje prve proizvode. Ove dve reči se provlače kao neprekidna crvena nit kroz stogodišnju istoriju kompanije Miele.

Saznajte još nešto
Geschäftsentwicklung

Poslovni razvoj

During the business year 2014/2015, which ended on 30 June 2015, the company achieved a sales volume of €3.49 billion. This corresponds to an increase of €267 million or 8.3 per cent. In its home market of Germany, the company grew by €53 million to €1.03 billion (plus 5.4 per cent).

Saznajte još nešto

Upravljanje

Miele & Cie. KG-om rukovodi pet Izvršnih direktora: Olaf Bartsch, Dr Axel Kniehl, Dr Markus Miele, Dr Eduard Sailer i Dr Reinhard Zinkann.

Saznajte još nešto
Nachhaltigkeit

Održivost

U kompaniji Miele, održivo ophođenje je ukorenjeno u vrednostima i tradiciji kompanije i predstavlja apsolutnu osnovu njenog dugoročnog uspeha.

Saznajte još nešto
Auszeichnungen & Testsiege

Nagrade & pobednički test

Neprestani razvoj i poboljšanja su osnova svih poslovnih aktivnosti u kompaniji Miele. Brojne nagrade i priznanja koja je dobila kompanija Miele su dokaz da je ovo uspešna strategija kompanije Miele

Saznajte još nešto
Standorte

Lokacije

Trenutno, kompanju Miele u 47 zemalja predstavljaju prodajne organizacije koje su u vlasništvu kompanije i uvoznici u još oko 50 zemalja.

Saznajte još nešto
Ansprechpartner

Osobe za kontakt

Naše osobe za kontakt će rado odgovoriti na vaša pitanja i zahteve.

Saznajte još nešto