Rezervni delovi & pribor

Ersatzteile & Zubehör

Rezervni delovi & pribor

Miele originalni rezervni delovi će obezbediti ispravno funkcionisanje vaših uređaja u slučaju potrebe da ih popravi Miele tehničar za servisiranje ili ovlašćeni servis.
Da bismo olakšali upotrebu vaših uređaja i proširili mogućnosti njihove mogućnosti nudimo vam široku paletu originalne Miele dodatne opreme.
Odabrani rezervni delovi biće uskoro dostupni za onlajn kupovinu u našoj prodavnici rezervnih delova.

Zašto treba da koristite Miele rezervne delove i dodatnu opremu?

Kada kupite originalne Miele rezervne delove i dodatnu opremu možete biti sigurni da su savršeno projektovani za vaš uređaj. Jednaki standardi kvaliteta primenjeni na proizvodnju naših uređaja, takođe se primenjuju u proizvodnji Miele rezevnih delova i dodatne opreme. Kada kupite Miele uređaj, donosite svesnu odluku da dobijete najbolji kvalitet. Baš zbog toga treba uvek da se oslanjate na rezervne delove i dodatnu opremu direktno od proizvođača. Samo originalni rezervni delovi i dodatna oprema imaju kvalitet koji će garantovati pouzdano funkcionisanje vašeg uređaja.
Širok asortiman Miele originalne dodatne opreme omogućiće vam da svoje uređaje koristite na efikasniji i pogodniji način.

Naručite rezervne delove i dodatnu opremu

Možete veoma lako da naručite rezervne delove i dodatnu opremu za vaše uređaje za domaćinstvo onlajn putem naše Miele prodavnice. Ili možete da naručite rezervne delove i dodatnu opremu telefonom na brojeve navedene u nastavku.

Možete takođe iskoristiti naš obrazac za kontakt da biste se raspitali o rezervnim delovima i dodatnoj opremi nakon redovnog radnog vremena. Ukoliko ne znate broj ili naziv potrebnog rezervnog dela jednostavno objasnite o kakvom delu je reč.

Upit za rezervnim delovima