Druge stvari koje treba da znate o Miele pločama za kuvanje i CombiSetovima

Tip konstrukcije

Mogućnost korišćenja zajedno sa rernom ili bez nje

Ploče za kuvanje su centralna tačka u kuhinji, bilo da se nalaze na ostrvu ili su ugrađene u standardne elemente. Ploče su centralna tačka u kuhinji, bilo da se nalaze na ostrvu ili su ugrađene u standardne elemente.

Pronađi više podataka o "Tip konstrukcije"
Indukcioni model

Stilovi zagrevanja za lične kulinarske navike

Za Miele ploče dostupne su različite vrste zagrevanja. Miele nudi odgovarajuću ploču za sve kulinarske potrebe. Više informacija o indukcionom zagrevanju možete da pronađete ovde.

Pronađi više podataka o "Indukcioni model"
Različite veličine

Odgovarajuća veličina za svaku kuhinju

Volite li da kuvate sa malim brojem posuda ili vam se više sviđa priprema raskošnih obroka sa mnogo šerpi i tiganja? Kolika god da je vaša ljubav prema kuvanju, Miele ploče vam obezbeđuju dovoljno prostora!

Pronađi više podataka o "Različite veličine"
Egzotičan asortiman Miele CombiSet-ova

Neobični načini kuvanja

Ambiciozno kuvanje zahteva profesionalnu tehnologiju. Za ovakve zahteve, Miele nudi specijalne uređaje kao što su, na primer, tepanyaki, salamander roštilj, indukcioni vok, friteza, roštilj i još mnogo toga. Otkrijte novi spektar uživanja!

Pronađi više podataka o "Egzotičan asortiman Miele CombiSet-ova"
Fleksibilne opcije ugradnje

Ističe se prilagodljivošću i kvalitetom

Miele ugradni aspirator na radnoj poršini je najupečatljiviji od svih aspiratora. Ističe se inteligentnom tehnologijom, dodatnom praktičnošću i lakom ugradnjom u svaku kuhinju. Ugradnja aspiratora sa odvodom nadole u osnovnu jedinicu prevazilazi probleme kao što su visine plafona ili druge prepreke koje zaklanjaju pogled prilikom kuvanja.

Pronađi više podataka o "Fleksibilne opcije ugradnje"
Novi Miele ekstraktor sa odvodom nadole

Uvek u kombinaciji sa odgovarajućim CombiSet-ovima

Novi ekstraktor sa odvodom nadole pretvara svaki Miele CombiSet u specijalni kuhinjski detalj. U kombinaciji sa dva CombiSet-a po vašem izboru, ekstraktor sa odvodom nadole čini savršenu kuhinjsku jedinicu. Bilo da je reč o indukciji, HiLight-u, Tepan-u ili voku - otkrijte novu epohu kuvanja bez mirisa i prepreka.

Pronađi više podataka o "Novi Miele ekstraktor sa odvodom nadole"

Dodatna oprema i proizvodi za čišćenje