Održavanje i popravka

Wartungsverträge

Ekskluzivno održavanje. Profesionalno održavanje i testiranje funkcionalnosti za sve Miele uređaje za domaćinstvo uz zaštitu koju pruža popravka

Već ste napravili odličan izbor kupovinom Miele uređaja koji su već legendarni po svojoj dugovečnosti Da bismo vam pružili dugotrajno uživanje u vašim uređajima, Miele vam nudi ekskluzivnu uslugu servisiranja: Ekskluzivno održavanje.

Ovaj ugovor o servisiranju obezbeđuje profesionalne provere radi održavanja od strane Miele tehničara za servisiranje. Dijagnostički sistem koji je specijalno osmislila kompanija Miele, koristi se za proveru vaših uređaja i obezbeđuje njihovu stalnu funkcionalnost. Pored toga, dobijate korisne savete o funkcionisanju vašeg Miele uređaja.

Pored pregleda funkcija vaših uređaja, oni će biti temeljno očišćeni Miele proizvodima za održavanje. Nakon završetka Ekskluzivnog održavanja, Miele vam nudi punu pokrivenost u slučaju popravke tokom još jedne godine.

Kratak pregled vaših pogodnosti:

Očuvanje vrednosti vaših uređaja
Temeljno čišćenje i održavanje od strane Miele stručnjaka obezbeđuju da vaši uređaji uvek budu u savršenom stanju.

Savršeni rezultati
Redovnim održavanjem i testiranjem funkcionisanja, kao i ažuriranjem programa, uvek postižete najbolje rezultate.

Korisni saveti
Miele stručnjaci su vam na raspolaganju da vam daju savete i otkriju trikove u vezi sa svim onim što se odnosi na optimalnu upotrebu uređaja.

Maksimalna obezbeđenost
Miele će preuzeti troškove u slučaju popravke do 12 meeci nakon pregleda uređaja.